Nocco tilbud | Find de bedste tilbud på Nocco energidrik her ⚡️ Op til 75%!

nocco tilbud energidrik
5 (100%) 27 votes

Nocco tilbud – spar op til 75% på Nocco energidrik

Energidrikken Nocco er en energidrik, der fås helt uden kalorier. Nocco er en forkortelse, der i virkeligheden står for No Carbs Company, og det er en virksomhed, der leverer alle tænkelige energidrikke i meget høj kvalitet. Energidrikkene er samtidig helt unikke og adskiller sig fra alle andre energidrikke, der er at finde på markedet. Det er derfor et produkt, der er værd at interessere sig for. Nocco er nemlig funktionelle drikke, der har fokus på både sundhed og fitness, og når man interesserer sig for disse to områder, bør man også interessere sig for deres produkter. Energidrikken er de seneste år blevet meget populær herhjemme, og det forventes, at den vil blive ved med at være det.

Nocco fås i mange forskellige varianter, og de fås både med og uden BCAA, der kan være afgørende for opbygningen af kroppen. Energidrikkene byder desuden på forskellige smagsvarianter, og der er derfor muligt at finde en smag, som enhver kan lide. Fælles for alle energidrikkene fra Nocco er, at de er kulsyreholdige og sukkerfri. Energidrikkene fås i dåser, som hver rummer 33 cl, og der er i disse nok til at få tilført den energi, man har brug for.

MuscleHouse og Bodyman har ofte nogle super gode tilbud på Nocco, hvor udløbsdatoen er ned på nogle få måneder. Men opbevares energidrikken på køl, så kan den holde i månedsvis uden problemer.

Normalpriserne på en kasse Nocco ligger på mellem 600 kr og 624 kr.

Nocco tilbud hos Bodyman

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvilke varianter af Nocco findes der?

Der er muligt at få den kendte drik i blandt andet smagsvarianterne tropical, fersken og ananas. Dette år har der også være en helt særlig juleversion. Det er også muligt at få drikken med hindbærsmag, der sammen med både tropical og fersken indeholder BCAA. Sluttelig findes også en BCAA+-udgave, og denne indeholder endnu mere BCAA end de øvrige varianter. Fælles for alle varianter er, at de er sødet med suklarose.

Hvor meget koffein er der i Nocco?

En enkelt dåse indeholder 105 mg koffein, og det betyder, at hvis man er følsom over for koffein, så skal man ikke drikke for mange dåser om dagen. En enkelte dåse svarer til ca. en stor kop kaffe. Det anbefales alt i alt, at man maksimalt drikker tre dåser om dagen.

Hvad er BCAA?

Som nævnt findes der BCAA i flere af energidrikkene. BCAA er forkortelsen for Branchen Chain Amino Acids, og det er tre såkaldte essentielle aminosyrer. Disse aminosyrer er afgørende byggesten for kroppen, når muskler skal både opbygges og vedligeholdes. Kroppen kan ikke selv producere disse, og derfor er det af afgørende betydning at få dem tilført til sin krop via kosten eller andet.

Kan alle drikke disse Nocco?

Det anbefales ikke, at de drikkes af børn, gravide eller ammende. Og selvfølgelig skal du følge din læges råd, da det kan være du har nogle fysiske forhold, sygdomme, tager medicin eller andet, som gør at du ikke burde drikke koffeinholdige drikke. Det er heller ikke anbefalet at drikke mere end maks to energidrikke om dagen.

Det ses ofte, at helt unge teenagere eller endnu yngre drikker litervis af energidrikke på daglig basis. Det vil jeg slet ikke anbefale. Børn og unge under 18 burde slet ikke kommer i nærheden af energidrikke.

Hvornår er det en god idé at indtage en drik?

Det er en god idé at drikke en dåse både før og efter træning. Det vil give den helt optimale energi, og det vil samtidig være med til både at opbygge og vedholde muskelmassen. Alle smagsvarianter er rigtig gode, og der er heller ikke noget i vejen for at nyde en dåse, når man ikke træner. Med denne drik ved hånden har man altid, hvad man har behov for – også når man er på farten. Dåserne fås i flotte og farvestrålende farver.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.