Nocco tilbud | Find de bedste tilbud på Nocco energidrik her ⚡️ Op til 75%!

28. dec 2018 | Ernæring

Nocco tilbud – spar mellem 20 – 75% på Nocco energidrik

Energidrikken Nocco er en energidrik, der fås helt uden kalorier. Nocco er en forkortelse, der i virkeligheden står for No Carbs Company, og det er en virksomhed, der leverer alle tænkelige energidrikke i meget høj kvalitet. Energidrikkene er samtidig helt unikke og adskiller sig fra alle andre energidrikke, der er at finde på markedet. Det er derfor et produkt, der er værd at interessere sig for. Nocco er nemlig funktionelle drikke, der har fokus på både sundhed og fitness, og når man interesserer sig for disse to områder, bør man også interessere sig for deres produkter. Energidrikken er de seneste år blevet meget populær herhjemme, og det forventes, at den vil blive ved med at være det.

Hvor mange kalorier er der i en energidrik?

En energidrik kan være med eller uden sukker. Her er nogle eksempler på kalorieindholdet i energidrikke (per 100 gram):

  • Nocco: 4,8 kalorier per 100 gram
  • HEAT4 kalorier per 100 gram
  • Faxe Kondi Booster: 49 kalorier per 100 gram
  • Faxe Kondi Booster Free: 0 kalorier per 100 gram
  • X-Ray: 49 kalorier per 100 gram
  • Cult: 45 kalorier per 100 gram
  • Red Bull: 45 kalorier per 100 gram
  • Monster: 42,1 kalorier per 100 gram
  • Rockstar: 54,2 kalorier per 100 gram

Nocco fås i mange forskellige varianter, og de fås både med og uden BCAA, der kan være afgørende for opbygningen af kroppen. Energidrikkene byder desuden på forskellige smagsvarianter, og der er derfor muligt at finde en smag, som enhver kan lide. Fælles for alle energidrikkene fra Nocco er, at de er kulsyreholdige og sukkerfri. Energidrikkene fås i dåser, som hver rummer 33 cl, og der er i disse nok til at få tilført den energi, man har brug for.

MuscleHouse og Bodyman har ofte nogle super gode tilbud på Nocco, hvor udløbsdatoen er nede på nogle få måneder. Men opbevares energidrikken på køl, så kan den holde i månedsvis over sidste salgsdato – uden problemer!

Normalpriserne på en hel kasse Nocco ligger på godt 600 kr, når den ikke er på tilbud.

Nocco tilbud hos Musclehouse

NOCCO (330ml) - Sunny Soda Limited Edition - OBS! BEDST FØR 28/5-24

9,00

Se produktet her

NOCCO - Bland Selv (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

NOCCO - Blood Orange Del Sol (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

NOCCO - Caribbean Pineapple (24x 330ml) - OBS! BEDST FØR 28/2-24

129,00

Se produktet her

NOCCO - Juicy Melba (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

NOCCO - Limon Del Sol (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

NOCCO - Sunny Soda Limited Edition (24x 330ml) - OBS! BEDST FØR 28/5-24

179,00

Se produktet her

NOCCO Focus - Cola (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

NOCCO Focus - Ramonade (24x 330ml)

339,00

Se produktet her

Nocco tilbud hos Bodyman

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvilke varianter af Nocco findes der?

Der er muligt at få den kendte drik i blandt andet smagsvarianterne tropical, fersken og ananas. Dette år har der også være en helt særlig juleversion. Det er også muligt at få drikken med hindbærsmag, der sammen med både tropical og fersken indeholder BCAA. Sluttelig findes også en BCAA+-udgave, og denne indeholder endnu mere BCAA end de øvrige varianter. Fælles for alle varianter er, at de er sødet med suklarose.

Hvor meget koffein er der i Nocco?

En enkelt dåse indeholder 105 mg koffein, og det betyder, at hvis man er følsom over for koffein, så skal man ikke drikke for mange dåser om dagen. En enkelte dåse svarer til ca. en stor kop kaffe. Det anbefales alt i alt, at man maksimalt drikker tre dåser om dagen.

Hvad er BCAA?

Som nævnt findes der BCAA i flere af energidrikkene. BCAA er forkortelsen for Branchen Chain Amino Acids, og det er tre såkaldte essentielle aminosyrer. Disse aminosyrer er afgørende byggesten for kroppen, når muskler skal både opbygges og vedligeholdes. Kroppen kan ikke selv producere disse, og derfor er det af afgørende betydning at få dem tilført til sin krop via kosten eller andet.

Hvilke varianter af Nocco findes der?

Der er muligt at få den kendte drik i blandt andet smagsvarianterne tropical, fersken og ananas. Dette år har der også være en helt særlig juleversion. Det er også muligt at få drikken med hindbærsmag, der sammen med både tropical og fersken indeholder BCAA. Sluttelig findes også en BCAA+-udgave, og denne indeholder endnu mere BCAA end de øvrige varianter. Fælles for alle varianter er, at de er sødet med suklarose.

Kan alle drikke Nocco?

Det anbefales ikke, at de drikkes af børn, gravide eller ammende. Og selvfølgelig skal du følge din læges råd, da det kan være du har nogle fysiske forhold, sygdomme, tager medicin eller andet, som gør at du ikke burde drikke koffeinholdige drikke. Det er heller ikke anbefalet at drikke mere end maks to energidrikke om dagen.

Det ses ofte, at helt unge teenagere eller endnu yngre drikker litervis af energidrikke på daglig basis. Det vil jeg slet ikke anbefale. Børn og unge under 18 burde slet ikke kommer i nærheden af energidrikke.

Hvornår er det en god idé at indtage en drik?

Det er en god idé at drikke en dåse både før og efter træning. Det vil give den helt optimale energi, og det vil samtidig være med til både at opbygge og vedholde muskelmassen. Alle smagsvarianter er rigtig gode, og der er heller ikke noget i vejen for at nyde en dåse, når man ikke træner. Med denne drik ved hånden har man altid, hvad man har behov for – også når man er på farten. Dåserne fås i flotte og farvestrålende farver.

Nocco – en sund energidrik til træning og arbejde

Har du brug for et ekstra energiboost i forbindelse med din træning eller dit arbejde, så kan du med fordel drikke en energidrik. Mange af os løber tør for energi sidst på dagen, og så kan der være brug for at få tilført energi for at få udført de sidste arbejdsopgaven før fyraften. Eller du står måske og skal til træning efter arbejde, og så har du brug for at få tilført energi, inden du går i gang. Det kan også være under træningen, hvor du sveder og har brug for energi, at du kan holde en kort pause og indtage en energidrik, som straks virker opkvikkende og giver dig det energiboost, du har brug for. Har du trænet hårdt, så kan du også tage en energidrik som restitutions-drik efter træning. Mange energidrikke indeholder BCCA, som er aminosyrer, der hjælper med at opbygge muskelvæv. Du kan eventuelt forhøre dig i dit lokale fitness- eller træningscenter, om hvilke mærker der findes på markedet. Men generelt kan det anbefales at gå efter energidrikke med et lavt sukkerindhold og lavt kalorieindhold, og som også indeholder meget koffein, der booster kroppen.

Fokus på energi og optimering

Der findes forskellige varianter på markedet, og vil du gerne have dem uden sukker og med et lavt kalorieindhold, så kan du med fordel vælge Nocco, som fås i mange smagsvarianter. Nocco er en forkortelse for No Carbs Company, og det er et produkt uden sukker.

Nocco er udviklet med et fokus på fitness og sundhed, og derfor indeholder det alle de rigtige ingredienser, som optimerer din træning. Nocco har et højt indhold af koffein – 105 mg pr 33 cl – så du vil med det samme kunne mærke en opkvikkende effekt, som styrker din koncentrationsevne og forbedrer dine præstationer under træningen. Ligesom du sikkert spiser sundt for at kunne yde det bedste, når du træner, så er det også godt at have fokus på, hvilke drikkevarer du indtager, og om disse drikkevarer understøtter din krop og din træning maksimalt. Du vil sikkert gerne optimere dine præstationer løbende, og det kan et rigtig godt mærke som Nocco hjælpe dig med.

Masser af aminosyrer og vitamineri Nocco

Nocco indeholder desuden BCCA, som er aminosyrer, der opbygger muskelmassen, hvilket er en fordel, når man træner. Den er også god som restitutionsdrik efter træning, fordi aminosyrerne hjælper med at opbygge muskelvæv. Den indeholder også en række vitaminer, som er gode for kroppen. Du kan derfor trygt indtage Nocco og få tilført den energi, som kroppen har brug for, når du træner. Det skal dog også nævnes, at Nocco energidrik også fås uden BCCA, hvis du ikke drikker den til træning, men drikker energidrik på arbejdet i stedet for.

Højt koffein indhold opkvikker

Det høje indhold af koffein virker opkvikkende og har en øjeblikkelig virkning. Det er rigtig godt i mange sammenhænge som fx til træning, på arbejdet eller under eksamenslæsning. Du skal dog være opmærksom på det høje indhold af koffein, som svarer til ca. en stor kop kaffe per dåse energidrik, du indtager. Energidrikke frarådes til gravide, ammende og børn netop på grund af det høje koffeinindhold, men for alle andre, der trænger til et energiboost, er Nocco energidrik en superlækker drik, hvor du samtidig også få slukket tørsten.

Ingen fedt eller sukker

Nu om stunder er der meget fokus på vægt, og de fleste, som træner, ønsker ikke, at der skal sætte sig fedt på sidebenene. De ønsker kun at opbygge muskelmasse eller at tabe sig og smide fedtet af sig. Med en Nocco energidrik behøver du aldrig at være bekymret for at tage på i vægt, fordi energidrikken ikke indeholder fedt. Så du kan roligt drikke dem og få energi af dem uden at tænke på vægten. Nocco indeholder heller ikke sukker, så du kommer ikke til at fylde din krop med noget usundt eller få huller i tænderne.

Energidrik til natarbejde

Arbejder du om natten, så har du brug for at holde dig frisk og kunne koncentrere dig, også klokken 4-5 om morgenen, hvor dit indre ur måske fortæller dig, at nu vil du gerne sove. For meget kaffe kan give maveproblemer, hvorimod en energidrik slukker tørsten og giver dig det samme skud koffein som en stor kop kaffe. Det er det perfekte energiboost, når du kan mærke, at du er ved at blive træt, men der stadig er nogle timer til, at du har fri fra arbejde. Du kan også bedre koncentrere dig, når du indtager koffein, og så bliver det nemmere at løse arbejdsopgaverne.

Mange lækre smagsvarianterfra Nocco

En anden fordel ved Nocco er de mange smagsvarianter. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter med jordbær, melon, passionsfrugt, fersken, hindbær, hyldeblomst, æble, ananas og andre, så du vil helt sikkert kunne finde en variant, som du kan lide. Måske kender du allerede Nocco og har en favorit, men ellers kan du prøve dig frem og finde netop den lækre smag, som passer til dig. Du kan nemt have Nocco energidrik med i tasken, for dåsen er forholdsvis lille (330ml), men dens indhold og effekt er stor, og det er en rigtig god forfriskning at have med, hvis du ønsker at give dig selv et energiboost før træning, eller når du under træningen trænger til at få en opkvikkende drik.

Gode Nocco tilbud online

Leder du efter Nocco på tilbud, så kan du med fordel søge online. Der findes en del webbutikker, som forhandler Nocco, og du kan spare mange penge ved at handle online. Så kan du sidde i ro og mag derhjemme foran computeren og bestille netop det antal, du har brug for og få det hele tilsendt med posten. Du slipper for selv at skulle transportere dine varer. Til gengæld kan du glæde dig over at få dit eget lager af Nocco energidrik. Fordelen ved at have et lager derhjemme er, at du altid har en ved hånden, når du har brug for det, og du kan altid tage en eller flere med i tasken, når du skal til træning. Eller hvis du har en lang arbejdsdag eller natarbejde foran dig.

SE OGSÅ