HEAT tilbud | Find de bedste tilbud på HEAT her ⚡️ Spar op til 80%!

28. dec 2018 | Ernæring

HEAT tilbud – spar op til 75% på HEAT energidrik

Energidrikken HEAT indeholder både koffein og BCAA, og den er tilmed helt uden sukker. Det betyder, at man slipper for alle de dumme kalorier (se her hvor mange kalorier der er i de forskellige energidrikke), der er forbundet med sukker. Drikken er udviklet af Nutramino, der efterhånden er et kendt mærke i træningsindustrien, og en enkelt dåse indeholder 33 cl. Det er den helt perfekte størrelse til at få netop den energi, der er brug for. Energidrikken er velsmagende, og den har kun meget få kalorier. Det betyder derfor, at den ikke vælter kalorieindtaget, og at man til hver en tid kan indtage drikken.

Bodyman har ofte nogle super gode tilbud på HEAT, hvor udløbsdatoen er ned på nogle få måneder. Men opbevares energidrikken på køl, så kan den holde i månedsvis uden problemer.

HEAT tilbud hos Bodyman

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Den lille hjælper

HEAT er både perfekt og optimal i forbindelse med træningen, og den kan tilmed betegnes som at være den lille hjælper. Her får man god energi til at gennemføre sin træning, og hvis man indtager drikken efter træning, vil den med det optimale indhold af BCAA også bidrage til øget muskelvækst. Denne energidrik giver de optimale betingelser, når det drejer sig om fysisk aktivitet.

Hvilke smagsvarianter fås HEAT i?

Man kan få energidrikken i flere forskellige smagsvarianter, og det betyder, at der er noget for enhver smag. Man kan til hver en tid også skifte mellem de forskellige smage og på denne måde blive beriget. HEAT fås med blandt andet orangesmag, lemon, ingefær og grøn te, men den fås også i mange andre smagsvarianter.

Hvad indeholder HEAT?

I den funktionelle drik findes blandt andet 13 aktive ingredienser, og af disse er 8 vitaminer. Det er mere end i de fleste andre tilsvarende drikke, og den har samtidig et højt koffeinindhold. Der er 105 mg koffein i hver dåse, og det svarer til en stor kop kaffe. Det betyder, at det er rigeligt til at sikre et godt og vedvarende energiniveau over længere tid. På denne måde bliver det også endnu nemmere at få energi til træningen. Da HEAT ikke indeholder sukker, indeholder den heller ingen kalorier, og den er tilmed fri for aspartam og andre skadelige stoffer. Bag HEAT står en helt unik formel, der er udviklet af Nutramino, og det sikrer, at man får den helt rette sammensætning, når man indtager denne energidrik. Drikken har en meget effektiv kombination af forskellige former for næringsstoffer som blandt andet vitaminer, taurin og koffein, som alt sammen er med til at booste energien. Jo mere boostet, energien er, jo mere er man i stand til at yde, og det er en stor fordel i rigtig mange sammenhænge. Det høje koffeinindhold, der er at finde i HEAT, vil samtidig hjælpe til, at man nemmere kan bevare sit fokus under træning, og det vil samtidig være med til at give et overblik, der ellers kan være svært at få.

Hvornår skal man drikke HEAT?

Energidrikken kan faktisk indtages i alle former for sammenhænge, men det er særligt fordelagtigt lige før eller lige efter træning. På denne måde får man mest muligt ud af sin træning, men man kan også vælge at drikke den på andre tidspunkter, hvor man har brug for et koffeinsupplement. Det handler blot om at finde den smag, man er mest vild med.

Få et energi-boost med energidrik uden sukker

Trænger du til et hurtigt boost af energi, så kan en energidrik give dig energi på et øjeblik. Med en energidrik får din krop både væske og energi på én gang, og dermed får du det ekstra overskud, som du har brug for nu og her. Det er et rigtig godt alternativ til kaffe, som kan være lidt mere besværligt at medbringe til træning, og som jo også oftest drikkes varm. Når man træner og bliver varm og svedig, så er det rart at få noget at drikke, som enten er koldt eller i det mindste har stuetemperatur, så man ikke kommer til at svede endnu mere. Energidrikke kommer i praktiske små dåser og kan nemt medbringes overalt både til træning, på arbejde og i fritiden, hvis man f.eks. synes, at man trænger til at blive tilført ekstra energi. Man finder dåserne på hylderne i de fleste supermarkeder, og man kan også købe dem til favorable priser online.

Monster laver også sukkerfri energidrikke. Du kan se en række Monster her og se de forskellige version er sukkerfri Monster energidrikke.

HEAT giver et energiboost til sportsudøvere

Er du sportsudøver, så kan HEAT hjælpe dig med at få det optimale ud af den daglige træning. Træner du hårdt eller længe, så kan du godt blive træt under sidste del af træningen, og så kan du med fordel give dig selv et energi-boost ved at indtage en energidrik. Du kan også vælge at indtage en HEAT før træning, og så vil dens indhold hjælpe dig med at øge din præstation under træningen, og du vil også få en bedre koncentration og overskud af energi i kroppen. Som sportsudøver er man hele tiden opmærksom på at optimere og forbedre sine resultater, og med energidrikke i sportstasken, træningslokalet eller på træningsbanen har man altid en god “lille hjælper” ved hånden, som kan give én det rigtige energi-boost, når man trænger til det.

HEAT energidrik til aften- og natarbejde

Har du aften- eller natarbejde, så kan en energidrink hjælpe dig med at holde dig frisk i hovedet, imens du er på arbejde. Uanset om du arbejder i en bar, gør rent eller har andet aften- eller natarbejde, der kræver et overskud, så kan du med en energidrink få det ekstra boost, som skal til, når du skal udføre dit arbejde. Med fornyet energi kan du holde til at „være på“ i længere tid, uden at der er noget som helst skadeligt ved det. Takket være koffeinen får du mere energi at køre på, og du kan vælge mellem mange lækre smagsvarianter fra HEAT, hvilket kan være mere tiltalende end en traditionel kop sort kaffe. Din koncentrationsevne bliver også forbedret, når du indtager noget koffein-holdigt, hvilket kan være en fordel for dig, når du arbejder om natten.

Energi-kick til eksamenslæsning

Læser du til eksamen, og sidder du med næsen i bøgerne i mange timer ad gangen og terper eksamensstof, så kan der også være behov for energidrik, som giver dig et ekstra skud energi. Når du er ved at køre flad for energi, så tag en pause og snup en energidrik, og så vil du i løbet af meget kort tid få ny energi til at læse videre. Energidrikken indeholder koffein, som hjælper dig med at holde koncentrationen og huske det, du læser, når du læser op til eksamen.

HEAT energidrik – uden sukker

Der findes flere mærker af energidrikke på markedet, men hvis du foretrækker energidrikke uden sukker, så kan du med fordel vælge mærket HEAT. HEAT  er udviklet af Nutramino, der er en kendt producent inden for træningsindustrien, så man får god kvalitet for pengene. Energidrikkens fulde navn er Nutramino HEAT BCAA, og den har et høj indhold af koffein – 105 mg koffein – hvilket er det samme som en stor kop kaffe. Derudover indeholder den 2,5 g BCAA, som hjælper effektivt med at opbygge muskelmasse, når du træner. Den indeholder også forskellige vitaminer, som er gode for kroppen, og så er den sukkerfri, så der er ingen unødvendige kalorier i. Det betyder, at man får alle fordelene, når man indtager en HEAT. Man slipper for sukkeret, som ikke er godt for hverken kroppen eller tænderne på lang sigt. Man får et boost af koffeinen, og HEAT smager dejligt. Den har med sine 33 cl en passende størrelse, fordi man får et væskeindtag og et energiboost nu og her, men mængden er ikke så stor, at man behøver at rende på toilettet under træningen, fordi man har drukket energidrik.

Mange smagsvarianter

HEAT energidrik fås i mange smagsvarianter som f.eks. jordbær, vandmelon, orange, ingefær, grøn te, lemon og meget andet. Det er en smagssag, hvad man vælger at købe. Nogle vælger at købe en energidrink med en bestemt smag, fordi det er deres favorit, og andre vil gerne veksle lidt mellem smagsvarianterne for ikke at blive trætte af en bestemt smag. Nogle foretrækker en sød smag, imens andre foretrækker en smag, som er lidt mere frisk eller neutral. Det er helt op til den enkelte at beslutte, hvilken smagsvariant man foretrækker.

Gode HEAT tilbud online

Hvis du gerne vil finde de bedste tilbud på HEAT, så kan du f.eks. gå online og sammenligne priser i forskellige webbutikker inden for sports- og sundhedsindustrien. Hvis du er glad for energidrik og ofte indtager energidrik under træning, på arbejde eller i fritiden, så kan du med fordel købe en større mængde energidrik, som du kan have stående i dit hjem, så du altid har energidrik på lager, når du har brug for det. Når du bestiller HEAT energidrik online, så får du dem leveret til hoveddøren, og så slipper du for selv at skulle transportere dem fra supermarkedet. Du finder også en række gode tilbud på Nocco her.

Opbevaringaf dine HEAT energidrikke

Energidrikke kan opbevares i nogle måneder ved stuetemperatur, og hvis man lægger HEAT energidrik i køleskab, kan den holde i flere måneder. På grund af det høje koffein-indhold, så frarådes børn, gravide og ammende kvinder at indtage energidrik, men for alle andre er energidrik et lækkert og læskende energi-boost, som kan nydes både før og efter træning, i forbindelse med arbejde, eksamenslæsning eller i fritiden, hvor man gerne vil have et skud ekstra energi til kroppen og hjernen.

SE OGSÅ