Tunturi motionscykel | Kondicykel til effektiv træning i hjemmet

18. apr 2022 | Motionscykler, Træningsudstyr, Tunturi

TILBUD

Tunturi Fit D20 Deskbike inkl Computer

TILBUD

Tunturi E50-R siddecykel

Tunturi E50-R er en komfortabel ergometer siddecykel til hjemmetræning. Cyklen er ideel til genoptræning eller til ældre mennesker der har svært ved at bruge en almindelig motionscykel. De 32 modstandsniveauer søger for at alle brugere kan blive udfordret
TILBUD

Tunturi FitCycle 50i motionscykel

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 31. maj eller så længe lager haves.Med 20 forskellige programmer og 32 modstandniveauer er der noget for alle brugere på FitCycle 50i. Med et 14 kg svingmasse og mekanisk modstandssystem får du en høj modstand, et jævnt tråd og

Tunturi Platinium Pro Siddecykel

Tunturi Platinium Pro Siddecykel er en lækker siddecykel som er perfekt til f.eks. genoptræning eller dig, som ikke kan komme op på en almindelig motionscykel. Denne siddecykel har en lav indstigning, så den er nem at komme af og på. Siddecyklen fra Tuntu

Tunturi Platinium Pro Motionscykel

Platinum PRO Upright Bike motionscykel har et robust design og tilbyder dig alt hvad du kunne ønske dig med hensyn til komfort og udfordrende træning. Skærmen er udstyret med forskellige 43 træningsprogrammer. Vælg mellem de forskellige modstandsniveauer
TILBUD

Tunturi Platinium Pro Air Bike Motionscykel

Tunturi platinum Air Bike Pro er en professionel airbike, som giver dig en helt unik cardiotræning. Cyklen kan styres med både arme og ben, eller begge samtidigt. Cyklen fungerer med luftmodstand, jo hårdere du træner, jo mere modstand får du også i din t
TILBUD

Tunturi E50 Endurance Motionscykel

Tunturi E50 Performance motionscykel er den perfekte cykel til træning i hjemmet. Cyklen tilbyder en lav indstigning foran, så den er lettere at stige op på og derfor også kan bruges til genoptræning. Cyklen er desuden kompatibel med en lang række af træn
TILBUD

Tunturi E60 Performance Motionscykel

Vil du gerne have mange muligheder i din træning? Så skal vi vælge en Tunturi E60 Performance Motionscykel. Motionscyklen har alt det du skal bruge for en effektiv træning - og mere til! Masser af træningsprogrammer, opkobling til apps, hele 32 modstandsn
TILBUD

Tunturi F20 Competence Motionscykel

Tunturi F20 Competence Motionscykel er perfekt til hjemmetræningen. Motionscyklen er let at bruge samt indstille til din Fordelene ved Tunturi Competence F20 Motionscykel ✓ Motionscykel til nybegynderen ✓ Ergonomisk træning✓ Nem at flytte, fordi
TILBUD

Tunturi E50-R Performance Siddecykel

​​​​​​Denne Tunturi E50-R Performance Siddecykel er perfekt til genoptræning, eller dig, som har problemer med at sidde på en almindelig motionscykel. Siddecyklen har en stort komfortabelt sæde og ryglæn, som kan justeres for give dig den helt
TILBUD

Tunturi B25 X-Bike Motionscykel

Leder du efter en motionscykel til let til moderat intensitet, der er behageligt at sidde på og giver tilstrækkelig støtte til din ryg? Tunturi Cardio Fit B25 er den perfekte maskine til dig. Det ideelle fitnessudstyr, der holder dig i bevægelse. Motionsc
TILBUD

Tunturi E80 Endurance Motionscykel

Vil du gerne træne intensivt og så ofte som muligt, eller bare træne på det bedste af det bedste? I så fald skal du cykle på topniveau med E80-motionscyklen fra Tunturis Endurance-serie. Denne motionscykel tilpasser sig dine personlige behov og mål. Træn
Indlæs flere

Tunturi F20 motionscykel

På en Tunturi F20 kan du nemt cykle effektivt i mange timer. Motionscyklen er monteret med et rart sæde og stabile håndtag, som er rare at holde fast i, mens man træder i pedalerne. Cyklen har 8 forskellige niveauer, så du kan indstille den, præcis som det passer dig.

Tunturi F40 motionscykel

En Tunturi F40 kan bruges til alle erfaringsniveauer. Den kan tilkobles apps på din smartphone, så du kan følge effektivt med i din træning samt prøve forskellige træningsprogrammer. Den er udstyret med elektrisk modstandskontrol, som kan indstilles til forskellige niveauer, så du kan skræddersy træningen efter dit behov.

Tunturi E50 motionscykel

Hvis du leder efter en motionscykel med meget variation, så er Tunturi E50 det perfekte match til dig. Motionscyklen er udstyret med flere forskellige træningsprogrammer og smarte funktioner, så du kan få en træning, der passer til dig. Maskinen har hele 32 forskellige modstandsniveauer samt 21 træningsprogrammer.

Tunturi E60 motionscykel

Med en Tunturi E60 kan du vælge mellem 32 forskellige modstandsniveauer og 21 forskellige træningsprogrammer. Motionscyklen kan desuden kobles sammen med Tunturi Routes, som er en app, der kan være med til at personliggøre din træning. 

Tunturi E80 motionscykel

En tunturi E80 er udstyret med er ergometer og et display, der viser forskellige fordelagtige parametre. På displayet kan du desuden opleve en virtuel rute, så du kan få følelsen af at cykle i smukke omgivelser, mens du sidder hjemme i stuen.

Tunturi Platinum pro upright bike

Denne motionscykel fra Tunturi har hele 58 forskellige siddeindstillinger, så du har mulighed for at tilpasse sædet lige efter dit behov. På displayet kan du se rigtige videoer, som arbejder synkront sammen med den hastighed, du cykler i. Det giver en virkelig følelse af, at man cykler udenfor. Motionscyklen er desuden udstyret med en VO2-max test, som måler iltoptagelsen under træningen. Testen giver dig en eksakt måling af, hvor meget ilt din krop omsætter under træningen. Alle platinum motionscykler fra Tunturi er desuden udstyret med denne test.

Tunturi platinum pro air bike

Denne motionscykel fra Tunturi er bygget således, at jo mere du træder i pedalerne, des hårdere bliver det. Motionscyklen er yderst god til at træne intervaltræning på, og så kan du hurtigt komme i god form.

Tunturi deskbike exercise bike cardio fit D20

Denne motionscykel fra Tunturi kan du bruge til at sætte bag dit skrivebord, så du kan træne cardio, mens du udfører dit arbejde. Cyklen har 8 forskellige modstandsniveauer, og så er den bygget med hensigt på en komfortabel ergonomi og et sæde, der kan højdejusteres, så den passer perfekt til dig.

Tunturi exercise bike Cardio fit B20 X-bike

Denne motionscykel fra Tunturi kan let foldes sammen og gemmes af vejen. Den har 8 forskellige modstandsniveauer, og så kan du på displayet holde øje med hastighed, tid, distance og kalorieforbrænding. Den arbejder på batterier, så den kan bruges overalt. 

Tunturi Exercise bike cardio fit B25 X-bike med rygstøtte

Denne motionscykel fra Tunturi har 8 forskellige modstandsniveauer. Den kan let foldes sammen og gemmes af vejen, og så kører den på batterier, så den kan bruges overalt. Den er desuden udstyret med rygstøtte, så du kan læne dig tilbage, mens du træder i pedalerne.

Tuntiru Exercise bike cardio fit B30

Denne motionscykel fra Tunturi kører på batterier, hvilket betyder, at du kan bruge den overalt. Den er nem at folde sammen, så den ikke optager unødvendig plads, når den ikke er i brug.

Tuntury exercise bike cardio fit B35

Denne model har brede pedaler for ekstra stabilitet. Den er udstyret med 8 forskellige træningsniveauer, og så kører den på batterier, så den kan bruges alle steder.

Tunturi exercise bike cardio fit B40

Denne model har 8 forskellige træningsniveauer, og så kan den måle din hjerterytme, så du kan følge med i, hvor hård din træning er. Den er nem at bestige, takket været den lave pedaler, og så kan den desuden justeres efter dit ergonomiske behov.

Tunturi exercise bike cardio fit E30 ergometer

Denne model har 12 forskellige programmer og er udstyret med en funktion, der kan måle din hjerterytme. Den har desuden monteret et ergometer, som præcist kan måle den modstand, du ligger i.

Tunturi exercise bike cardio fit E35 ergometer

Denne model er udstyret med 12 forskellige programmer, så du kan træne lige efter behov. Den har et stort, blødt sæde, så du sidder behageligt, mens du træner.

Tunturi er finsk

Det finske brand Tunturi har stor erfaring med at lave crosstrainere.

Faktisk startede de helt tilbage i 1960 med at lave deres første motionsudstyr, og herefter fokuserede de kun på det og har op gennem tiden udviklet mange modeller af både Tunturi løbebånd, Tunturi motionscykler, Tunturi romaskiner og Tunturi crosstrainere og meget mere.

Derfor vil du ikke være i tvivl om kvaliteten, når du køber en crosstrainer fra Tunturi, da de laver nogle af de mest populære og absolut bedste crosstrainere på markedet.

Deres udstyr sælges både til private og erhverv, og derfor har de også et bredt udvalg til både hjemmet og motionscenteret.

Tjek dette monster af en fitnesscykel ud – Wahoo KICKR Bike

SE OGSÅ