Tunturi motionscykel | Kondicykel til effektiv træning i hjemmet

18. apr 2022 | Motionscykler, Træningsudstyr, Tunturi

TILBUD

Tunturi FitCycle 50i Motionscykel

Sædet kan nemt justeres både op og ned, så du får en komfortabel træning. Denne motionscykel er bedst egnet til personer under 175 cm. På styret finder du pulsmodtagere, så du kan træne efter puls. Der er også mulighed for tilkobling af pulsbælte, for m
TILBUD

Tunturi E50-R siddecykel

Tunturi E50-R er en komfortabel ergometer siddecykel til hjemmetræning. Cyklen er ideel til genoptræning eller til ældre mennesker der har svært ved at bruge en almindelig motionscykel. De 32 modstandsniveauer søger for at alle brugere kan blive udfordret
TILBUD

Tunturi Fit D20 Deskbike inkl Computer

TILBUD

Tunturi Cardio Fit M30 Siddecykel

Cardio Fit M30 fra Tunturi er en smart og kompakt siddecykel som kan bruges til rehabilitering. Siddecyklen kan bruges både til dine ben, når du sidder på en stol eller til at træne dine arme, hvor den står på bordet foran dig. Modstanden kan justeres med

Tunturi Cardio Fit M35 Siddecykel

Ønsker du at forblive aktiv, eller leder du efter en træningspartner til at hjælpe med din rehabilitering? Denne kompakte siddecykel fra Tunturi hjælper dig, uanset hvor du vælger at bruge den: ved dit skrivebord, mens du sidder på en stol eller bare i so
TILBUD

Tunturi Centuri E100 Motionscykel - Limited Edition

Tunturi Centuri E100 Motionscykel er den perfekte cykel til træning i hjemmet. Cyklen er udført i et flot limited edition design i sort og guld i anledning af Tunturis 100års jubilærum. Cyklen tilbyder en lav indstigning foran, så den er lettere at stige
TILBUD

Tunturi Cardio Fit D10 Siddecykel

Tunturi D10 Cardio Fit Siddecykel er den perfekte motionsmaskine til kontoret, og hjælper dig til at nå dine daglige træningsmål. Siddecyklen kan også bruges til rehabilitering. Den har et kompakt design i forhold til andre siddecykler, som gør den superp

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Motionscykel

Tunturi Cardio Fit E30 Ergometer Motionscykel er perfekt til let til moderat træning, hvor du får pulsen op og holder kroppen igang. Denne motionscykel er perfekt til dig, som ønsker en god siddestilling mens du træner. Det ergonomiske sæde kan nemlig jus
TILBUD

Tunturi Cardio Fit B20 Motionscykel

Leder du efter en motionscykel til træning med let til moderat intensitet? Så erTunturi Cardio Fit B20  den perfekte maskine til dig. Det ideelle stykke udstyr til genoptræning, vægttab eller blot til at blive ved med at bevæge sig. Kort sagt den ideelle
TILBUD

Tunturi F40 Competence Motionscykel

F40-motionscyklen fra Tunturi Competence-serien er din kompakte og komfortable træningspartner, som er perfekt til hjemmetræning. Denne populære motionscykel tilbyder alt det du skal bruge for en variende og motiverende træning i hjemmet. Fordelene ved T
TILBUD

Tunturi Cardio Fit B30 Motionscykel

Tunturi Cardio Fit B30 er en startermodel fitnesscykel, skræddersyet til nybegyndere. Denne cykel hjælper dig med at komme i form med let til moderat intensitetstræning. Cyklen er nem at flytte rundt i hjemmet, så du kan stille den liger dér hvor du vil t
TILBUD

Tunturi F20-R Competence Siddecykel

Tunturi Competence F20R er en super lækker siddecykel til brug i hjemmet. Især perfekt til genoptræning eller til dem, der ønsker en motionscykel med en lav indstigning, som er let at sætte sig op på og stige af igen. Siddecyklen har en komfortabelt sæde
Indlæs flere

Tunturi F20 motionscykel

På en Tunturi F20 kan du nemt cykle effektivt i mange timer. Motionscyklen er monteret med et rart sæde og stabile håndtag, som er rare at holde fast i, mens man træder i pedalerne. Cyklen har 8 forskellige niveauer, så du kan indstille den, præcis som det passer dig.

Tunturi F40 motionscykel

En Tunturi F40 kan bruges til alle erfaringsniveauer. Den kan tilkobles apps på din smartphone, så du kan følge effektivt med i din træning samt prøve forskellige træningsprogrammer. Den er udstyret med elektrisk modstandskontrol, som kan indstilles til forskellige niveauer, så du kan skræddersy træningen efter dit behov.

Tunturi E50 motionscykel

Hvis du leder efter en motionscykel med meget variation, så er Tunturi E50 det perfekte match til dig. Motionscyklen er udstyret med flere forskellige træningsprogrammer og smarte funktioner, så du kan få en træning, der passer til dig. Maskinen har hele 32 forskellige modstandsniveauer samt 21 træningsprogrammer.

Tunturi E60 motionscykel

Med en Tunturi E60 kan du vælge mellem 32 forskellige modstandsniveauer og 21 forskellige træningsprogrammer. Motionscyklen kan desuden kobles sammen med Tunturi Routes, som er en app, der kan være med til at personliggøre din træning. 

Tunturi E80 motionscykel

En tunturi E80 er udstyret med er ergometer og et display, der viser forskellige fordelagtige parametre. På displayet kan du desuden opleve en virtuel rute, så du kan få følelsen af at cykle i smukke omgivelser, mens du sidder hjemme i stuen.

Tunturi Platinum pro upright bike

Denne motionscykel fra Tunturi har hele 58 forskellige siddeindstillinger, så du har mulighed for at tilpasse sædet lige efter dit behov. På displayet kan du se rigtige videoer, som arbejder synkront sammen med den hastighed, du cykler i. Det giver en virkelig følelse af, at man cykler udenfor. Motionscyklen er desuden udstyret med en VO2-max test, som måler iltoptagelsen under træningen. Testen giver dig en eksakt måling af, hvor meget ilt din krop omsætter under træningen. Alle platinum motionscykler fra Tunturi er desuden udstyret med denne test.

Tunturi platinum pro air bike

Denne motionscykel fra Tunturi er bygget således, at jo mere du træder i pedalerne, des hårdere bliver det. Motionscyklen er yderst god til at træne intervaltræning på, og så kan du hurtigt komme i god form.

Tunturi deskbike exercise bike cardio fit D20

Denne motionscykel fra Tunturi kan du bruge til at sætte bag dit skrivebord, så du kan træne cardio, mens du udfører dit arbejde. Cyklen har 8 forskellige modstandsniveauer, og så er den bygget med hensigt på en komfortabel ergonomi og et sæde, der kan højdejusteres, så den passer perfekt til dig.

Tunturi exercise bike Cardio fit B20 X-bike

Denne motionscykel fra Tunturi kan let foldes sammen og gemmes af vejen. Den har 8 forskellige modstandsniveauer, og så kan du på displayet holde øje med hastighed, tid, distance og kalorieforbrænding. Den arbejder på batterier, så den kan bruges overalt. 

Tunturi Exercise bike cardio fit B25 X-bike med rygstøtte

Denne motionscykel fra Tunturi har 8 forskellige modstandsniveauer. Den kan let foldes sammen og gemmes af vejen, og så kører den på batterier, så den kan bruges overalt. Den er desuden udstyret med rygstøtte, så du kan læne dig tilbage, mens du træder i pedalerne.

Tuntiru Exercise bike cardio fit B30

Denne motionscykel fra Tunturi kører på batterier, hvilket betyder, at du kan bruge den overalt. Den er nem at folde sammen, så den ikke optager unødvendig plads, når den ikke er i brug.

Tuntury exercise bike cardio fit B35

Denne model har brede pedaler for ekstra stabilitet. Den er udstyret med 8 forskellige træningsniveauer, og så kører den på batterier, så den kan bruges alle steder.

Tunturi exercise bike cardio fit B40

Denne model har 8 forskellige træningsniveauer, og så kan den måle din hjerterytme, så du kan følge med i, hvor hård din træning er. Den er nem at bestige, takket været den lave pedaler, og så kan den desuden justeres efter dit ergonomiske behov.

Tunturi exercise bike cardio fit E30 ergometer

Denne model har 12 forskellige programmer og er udstyret med en funktion, der kan måle din hjerterytme. Den har desuden monteret et ergometer, som præcist kan måle den modstand, du ligger i.

Tunturi exercise bike cardio fit E35 ergometer

Denne model er udstyret med 12 forskellige programmer, så du kan træne lige efter behov. Den har et stort, blødt sæde, så du sidder behageligt, mens du træner.

Tunturi er finsk

Det finske brand Tunturi har stor erfaring med at lave crosstrainere.

Faktisk startede de helt tilbage i 1960 med at lave deres første motionsudstyr, og herefter fokuserede de kun på det og har op gennem tiden udviklet mange modeller af både Tunturi løbebånd, Tunturi motionscykler, Tunturi romaskiner og Tunturi crosstrainere og meget mere.

Derfor vil du ikke være i tvivl om kvaliteten, når du køber en crosstrainer fra Tunturi, da de laver nogle af de mest populære og absolut bedste crosstrainere på markedet.

Deres udstyr sælges både til private og erhverv, og derfor har de også et bredt udvalg til både hjemmet og motionscenteret.

Tjek dette monster af en fitnesscykel ud – Wahoo KICKR Bike

SE OGSÅ