Kettler romaskine

17. apr 2022 | Kettler, Romaskiner, Træningsudstyr

Kettler romaskiner af høj kvalitet

I kategorien af Kettler romaskiner finder du modeller af høj kvalitet såsom Kettler Aquarower 700 vandromaskine, Kettler Aquarower 500 romaskine, Kettler Rower H20, Kettler Coach M og Kettler Coach LS. Fælles for alle romaskinerne er, at de giver mulighed for at træne alle muskelgrupper, uden at man bliver våd, som man ellers ville gøre ved roning i en sø eller på åbent hav. Romaskinerne har vandbestandige bremsesystemer, hvilket giver en realistisk følelse af at ro på vandet. Denne modstand gør, at musklerne kommer på arbejde under træningen og dermed bliver styrket.  

Roning er en af de mest konditionsfremmende sportsgrene, der findes, sammen med langrend. Dette skyldes, at roere er nogle af de sportsfolk, der har det største iltoptag.

Hvad end du er nybegynder, øvet eller professionel, og om du skal bruge en Kettler romaskine til hjemmetræning eller på arbejdspladsen, får du derfor følgende positive effekter af din træning med Kettler romaskinen:

  • Styrket kredsløb
  • Øget muskelstyrke over hele kroppen
  • Effektiv konditionstræning

Du kan her se priser, tilgængelighed og levering af Kettlers produktlinje inden for romaskiner.

TILBUD

Kettler AquaRower 700 Romaskine

✔ Vandtank for Realistisk Rooplevelse✔ Stilrent design✔ Kompatibel med Kinomap
TILBUD

Kettler Aquarower 500 Romaskine

✔ Realistisk rooplevelse✔ Robust konstruktion✔ Ergonomisk design
TILBUD

Kettler Regatta 500 Romaskine

✔ Med vand tank✔ Aluminium duo skinne✔ Optimeret ergonomi
TILBUD

Kettler Regatta 300 Romaskine

✔ Kompatibel med Kinomap✔ Høj siddeposition✔ Pladsbesparende design
TILBUD

Kettler Rower H2O Romaskine

✔ Realistisk vandmodstand✔ Komfortabelt sæde✔ Smart træningscomputer
TILBUD

Kettler Rower 2.0 Romaskine

Kettler Rower 2.0 er en smart romaskine til hjemmet, hvor du kan træne hele kroppen ved ét stykke træningsudstyr. Romaskinen fra Kettler har 8 modstandsniveauer, som justeres manuelt og som sikrer fuldstændig jævn og stille bevægelse af brugeren. Træksty

Kettler romaskiner til hjemmetræning    

Har man indrettet hjemmet til hjemmetræning, er en Kettler romaskine oplagt træningsudstyr hertil. Her er romaskinen rigtig god til hjemmetræning, idet den er kendt for at være en af de træningsmaskiner, der giver allerbedst kondition, eftersom alle muskelgrupper kommer på arbejde. Kettler romaskinen kan du betjene via en computerskærm, hvorpå der står forskellige kriterier for præstationer, man har mulighed for at gennemføre. Kettlers romaskinerne har en særdeles høj sædekomfort, idet sædet er meget komfortabelt konstrueret.

Kettler romaskiner er både til nybegynderen, den øvede og den professionelle   

Hvad end du er nybegynder, øvet eller professionel roer, er der en Kettler romaskine, der passer hertil. Generelt får du trænet alle muskelgrupper med en romaskine, og især romaskinerne fra Kettler giver effektiv træning på grund af maskinens høje kvalitet, ergonomiske design og brugervenlige computerskærm til måling af præstationer. Man kan indstille romaskinerne til forskellige niveauer af modstand, hvilket gør, at man kan starte med en let indstilling og derefter langsomt øge modstanden. Dermed er der både en indstilling til nybegynderen, den øvede og den professionelle. Med Kettler romaskinens konsol kan man altid følge med i sin træningsmæssige udvikling via de præstationsparametre, man kan indstille maskinen til at måle på. Her kan både niveauet og præstationen løbende blive tjekket, så du hele tiden har styr på din træning. Man kan også følge med i kalorieforbruget, hvilket er særligt ideelt, hvis du er på kur eller skal holde en trænings– og kostplan.

Ergonomiske Kettler romaskiner

Romaskinerne fra Kettler er udført i et ergonomisk design, der gør, at man sidder behageligt på det skridsikre og komfortable sæde. Derudover er grebene også ergonomisk designede, så man ikke får ondt i hænder og håndled af de stærke og gentagende ro-bevægelser. Kettlers romaskiner har super stabile rammekonstruktioner, der gør, at det er muligt at træne meget intensivt, hvilket især er optimalt til professionelle roere, der gerne vil give den fuld gas. Her er det tillige en fordel, at skinnerne glider let uden støj, så man har ro i ørerne under træningen.

Brugervenligt display fra Kettler

Romaskinerne fra Kettler har et brugervenligt display, der er nemt at navigere rundt i og betjene. Til nogle af romaskinerne er det muligt at tilkoble sin Iphone via Bluetooth. Her kan man koble Kinomaps-appen til, og her se sine præstationer på skærmen via forskellige præstationsparametre såsom kalorieforbrug, wattforbrug, roningens hastighed samt antal roede kilometer. Hermed kan man nemt følge med i sin træning, løbende gemme de præstationer, man opnår og derudfra sætte sig nye mål.

Med en Kettler romaskine er man sikret et godt gedigent, tysk design af høj kvalitet, der er super holdbart med gode træningsfunktioner, ergonomisk design og brugervenligt display.

Om firmaet Kettler

Firmaet Kettler er i dag en verdensomspændende manufaktur og distributionsvirksomhed, der sælger sit træningsudstyr, som Kettler romaskiner, Kettler løbebånd, Kettler motionscyklerKettler crosstrainere – bare for at nævne nogle få – til over 60 forskellige lande.

Det blev i sin tid grundlagt af tyskeren Heinz Kettler i 1949, og siden er det vokset til et globalt niveau.

Brandet Kettler er i dag verdenskendt som et brand af høj, tysk kvalitet, der tilbyder et bredt udvalg af træningsudstyr både til nybegyndere, øvede og professionelle sportsudøvere. Det er både fitnesscentre, erhverv og private, der nyder godt af det holdbare, højteknologiske og ergonomisk designede udstyr.

SE OGSÅ