Kettler crosstrainer

13. apr 2022 | Crosstrainer, Kettler, Træningsudstyr

Kettler crosstrainer er høj, tysk kvalitet

I kategorien af Kettler crosstrainere finder du modeller af høj kvalitet såsom Kettler Nova M, Optima 100, 200 og 400, 600, 800 og Kettler Omnium 500. Længere nede kan du se hvor du kan købe dem, samt se pris og tilgængelighed på dem.

Generelt for Kettler crosstrainere kan man sige, at de alle har en træningscomputer, der viser modstandstrinnet, tiden, hastigheden, strækningen, kalorier, puls og o/m. Ønsker du ekstra pulsmåling kan du tilkøbe håndpulssensorer og brystbælte/pulsbælte.

Når du bruger en crosstrainer fra Kettler, styrker man alle muskelgrupper i kroppen, hvilket gør den til en populær træningsmaskine. Denne træningsform er yderst konditionsfremmende på linje med langrend og ved brug af en romaskine, fordi man rører hele kroppen under træningen og dermed øger sit iltoptag.

En Kettler crosstrainer er ideel til både nybegynderen, den øvede og den professionelle, fordi man kan indstille modstanden på de to “trappetrin”.

Når du bruger en Kettler crosstrainer, er der desuden de følgende fordele:

  • Et bedre kredsløb
  • Muskelstyrke der bliver øget i hele kroppen
  • Konditionstræning, der er effektiv
  • Lav belastning af ankler, knæ og lænden i forhold til fx løb

TILBUD

Kettler Curo M Crosstrainer

✓ Magnetisk modstand✓ 8 niveauer✓ 12 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Elipso P Crosstrainer

✓ Elektronisk styret modstand✓ 16 niveauer✓ 18 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Optima 100 Crosstrainer

Kettler Optima 100 er helt ideelt til nybegyndere inden for crosstrainere, da den har en nem brugerflade, samt en lav indstigning i forhold til andre crosstrainere.  Takket være den brugervenlige træningscomputer, som er meget tydeligt designet med sine

Kettler Nova P Crosstrainer

Nova P - en crosstrainer i høj kvalitet! Træningsudstyret er robust og stabilt og er også kendetegnet ved sin stille, behagelige træningsproces. Folk, der ønsker at forbedre deres udholdenhed eller forbrænde kalorier, finder det optimale træningsapparat i

Kettler Nova M Crosstrainer

Kettler Nova M Crosstrainer gør det nemt og hurtigt at komme i gang med træning - crosstraineren samles hurtigt og kan takket være sin kompakte størrelse let placeres, hvor som helst i rummet. Derudover kræves kun batterier til enheden. Dette betyder, at
TILBUD

Kettler Omnium 500 Crosstrainer

✓ Ergometer funktion✓ Wattmålt modstand 25-400 W.✓ 18 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Omnium 300 Crosstrainer

✓ Elektronisk styret modstand✓ 15 niveauer✓ 18 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Optima 800 Crosstrainer

✓ Ergometer funktion med Wattmåler✓ Induktions bremsesystem✓ Extended Motion Teknologi
TILBUD

Kettler Optima 600 Crosstrainer

✓ Ergometer funktion✓ Wattmålt modstand op til 400 W.✓ 22 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Optima 400 Crosstrainer

✓ Elektronisk styret modstand✓ 15 niveauer✓ 14 kilos svinghjul
TILBUD

Kettler Optima 200 Crosstrainer

✓ Elektronisk styret modstand✓ 15 modstandsniveauer✓ 14 kilos svinghjul

Kettler crosstrainer til hjemmetræning    

Har man en travl hverdag, hvor man ikke lige får aflagt fitnesscentret et besøg, kan indretning af hjemmet til hjemmetræning være en oplagt mulighed. Har man ikke så meget plads, kan en crosstrainer fra Kettler være et oplagt valg, fordi den træner alle muskelgrupper og hele kroppen samt styrker konditionen. Man betjener crosstraineren via et display, hvor man kan indstille modstanden samt se de kalorier, man forbrænder, den strækning, man har angivet samt nedtælling heraf samt den løbende puls og hastighed.

Der er en Kettler crosstrainer til alle træningsniveauer    

En Kettler crosstrainer er en god investering for alle, fordi den har en modstand, man kan indstille. Dermed kan både nybegynderen, den øvede og den professionelle få det optimale ud af træningen. Med crosstraineren bevæger du arme og ben samtidigt, hvilket gør, at hele kroppen er på arbejde under træningen. Her kan man nyde Kettlers ergonomiske design, der gør det behageligt at holde i crosstrainerens arme.  Maskinen er meget stabil, idet den står fast fortil og bagtil med aflange ”fødder”, der gør, at du kan træne intensivt, uden at maskinen rykker sig på gulvet. Med maskinens indstilling af modstand kan man som nybegynder starte med en let modstand og så langsomt øge den.

Kettlers maskiner har brugervenligt display

Crosstrainerne fra Kettler er kendte for deres brugervenlige display, som er nemt at betjene. Via hjemmecomputeren kan man også lagre sine præstationer, så man løbende kan holde øje med sin træningsmæssige udvikling og se, hvordan man over tid har forbedret sig. Samtidig kan man hele tiden sætte nye mål for sin træning og indtaste disse mål i computeren. Dette øger også motivationen, når man kan se sine forbedringer og løbende være i konkurrence med sig selv.

Gør hjemmetræningen sjov med en crosstrainer

Har du crosstraineren fra Kettler stående i hjemmet, kan du med fordel stille den, hvor der er en god udsigt. Har man ikke den bedste udsigt, kan man sætte en eller flere flotte og indbydende plakater op på væggen. Disse er med til at give positive drømme og associationer, mens man træner. Sæt dernæst noget godt og livligt musik på, så du bliver ekstra motiveret til at få sved på panden og give den gas. Det er alt sammen med til, at man får en positiv oplevelse af træningen og dermed også bliver ved med sin kontinuerlige træning.

En crosstrainer fra Kettler er et sikkert valg, når man gerne vil træne alle muskelgrupper og forbedre sin kondition. Med Kettler får man tysk design af høj kvalitet, der holder længe og har effektive træningsfunktioner, et ergonomisk design og et brugervenligt display. Se vores store udvalg af Kettler crosstrainere til hjemmetræning, i fitnesscentret eller træning på arbejdspladsen.

Hjemmetræningen kan også gøres med et skiergometer. 

Om firmaet Kettler

Firmaet Kettler er i dag en verdensomspændende manufaktur og distributionsvirksomhed, der sælger sit træningsudstyr, som Kettler romaskiner, Kettler løbebånd, Kettler motionscykler, Kettler crosstrainere – bare for at nævne nogle få – til over 60 forskellige lande.

Det blev i sin tid grundlagt af tyskeren Heinz Kettler i 1949, og siden er det vokset til et globalt niveau.

Brandet Kettler er i dag verdenskendt som et brand af høj, tysk kvalitet, der tilbyder et bredt udvalg af træningsudstyr både til nybegyndere, øvede og professionelle sportsudøvere. Det er både fitnesscentre, erhverv og private, der nyder godt af det holdbare, højteknologiske og ergonomisk designede udstyr.

SE OGSÅ