TILBUD

Tunturi FitCross 150i crosstrainer

FitCross 150i er en frontdreven crosstrainer med en god skridtlængde og mulighed for at træne efter wattbelastning.Du får en skridtlængde på 48 cm og med det ellipseformede tråd, minder det meget om en løbebevægelse, som derfor er meget behagelig for krop
TILBUD

Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer

Kom eller hold dig i form: Med Tunturi Cardio Fit C30 Cross Trainer bestemmer du selv dit tempo og træning på dit eget niveau, og arbejder mod dit personlige træningsmål. Fordelene ved Tunturi Cardio Fit C30 Crosstrainer✔ Effektiv træning for hele krop
TILBUD

Tunturi C20-R Competence Crosstrainer

Leder du efter en ny trænings udfordring?Træn derhjemme: Kom i form med C20 Cross Trainer. Du laver en komplet træning for dine arme, ben og overkrop på ét stykke udstyr.Fordelene ved Tunturi Competence C20 Elliptical Cross Trainer✓ Ergonomisk træningâœ
TILBUD

Tunturi C50-R Performance Crosstrainer

TILBUD

Tunturi Platinum Crosstrainer Pro

Her ser du topmodellen inden for Crosstrainere fra Tunturi.Tunturi Platinium Pro Crosstrainer er udstyret med en 7 tommers farveskærm, som indeholder 10 forskellige sprog.På skærmen kan du køre en tur gennem Toscana eller din egen hjemby, mens du træner o
TILBUD

Tunturi C55-F Performance Crosstrainer

TILBUD

Tunturi C55-F Performance Crosstrainer - DEMOMODEL

OBS: DEMOMODELSTAND: Som ny, sælges med fuld reklamationsret på 2 år. 
TILBUD

Tunturi C20-R Crosstrainer Competetion - DEMOMODEL

OBS: UDSTILLINGSMODELSTAND: SOM NY, har kun stået i vores udstilling, sælges med 2 års fuld reklamationsret.

Tunturi crosstrainer funktioner

Alle crosstrainere fra Tunturi kommer med en stor skærm, hvor du kan følge med i alt fra din puls til din distance og forbrændte kalorier. 

Alt efter hvor professionel en model du vælger, kan du få mange flere funktioner med, f.eks. tilkobling til din smartphone og overførsel af diverse data til træningsapps, opkobling til internettet så du kan tjekke mail, og andre ting mens du træner.

Forskellige typer af programmer, der kan gemmes og bruges til at arbejde videre på dine mål og udvikle dig løbende.

Derudover er det utroligt holdbare maskiner i høj kvalitet, og det kan tydeligt mærkes, når man bruger dem.

En Tunturi crosstrainer til dit niveau

Er det første gang, at du skal ud og købe en Tunturi crosstrainer? Eller har du brugt crosstraineren effektivt som træning længe?

Uanset hvad så har Tunturi en crosstrainer, der passer til dig.

Måske er du typen, der helst bare vil stille dig op og komme i gang uden alt for mange dikkedarer og smarte funktioner, så skal du nok bare vælge en Tunturi crosstrainer med basale muligheder for at stille på modstanden.

Er der flere i hjemmet, der brugere crosstraineren, kan du derimod vælge en, hvor f.eks. fod-delen kan justeres, så den passer til brugerens skridtlængde.

Alt efter hvor meget du træner, skal du selvfølgelig også have en Tunturi crosstrainer, der er stabil og kan klare mange træningspas.

Hvis din Tunturi crosstrainer ikke skal flyttes, kan du med fordel vælge en lidt større og mere stabil model.

Træn optimalt med en Tunturi crosstrainer

Fordelen ved en Tunturi crosstrainer er, at den træner helt op til 80 procent af din krop, både styrke og kondition, så du får en rigtig god all-round træning. Det er hovedsageligt de store muskler, der arbejder i ben og baller.

Inddrager du armene i træningen og indstiller modstanden herefter, så får du samtidig god træning af ryg, mave og skuldre.

Samtidig med at træningen er effektiv, er den også skånsom. Du kan få samme hjerte-kar træning ud af en Tunturi crosstrainer, som du kan af at løbe, men uden alle de negative effekter af de hårde stød fra asfalten.

Det er nemt at bruge en crosstrainer, og den følger kroppens naturlige bevægelser, måske er det en af grundene til, at det er så populært.

Går du op i antal forbrændte kalorier, så kan du forbrænde mellem 7 og 12 kalorier i minuttet ved at bruge din crosstrainer effektivt.

Tunturi er finsk kvalitet

Det finske brand Tunturi har stor erfaring med at lave crosstrainere.

Faktisk startede de helt tilbage i 1960 med at lave deres første motionsudstyr, og herefter fokuserede de kun på det og har op gennem tiden udviklet mange modeller af både Tunturi løbebånd, Tunturi motionscykler, Tunturi romaskiner og Tunturi crosstrainere og meget mere.

Derfor vil du ikke være i tvivl om kvaliteten, når du køber en crosstrainer fra Tunturi, da de laver nogle af de mest populære og absolut bedste crosstrainere på markedet.

Deres udstyr sælges både til private og erhverv, og derfor har de også et bredt udvalg til både hjemmet og motionscenteret.