Reebok romaskiner

Med en Reebok romaskine kan du også blive én af dem som træner mere hjemme.

En Reebok romaskine giver dig den optimale træning. Uanset om du ønsker at træne de store muskelgrupper eller bare konditionen.

Reebok har lavet en række gode romaskiner, der sætter nye standarder for hjemmetræning.

TILBUD

Reebok Beskyttelsesmåtte til Løbebånd & Romaskiner

Beskyt dit gulv under løbebåndet eller romaskinen, med en kraftig Reebok beskyttelsesmåtte.Beskyttelses måtten er lang og passer derfor til de fleste træningsmaskiner. Den måler 200 (l) x 100 (b) x 0,6 (t) cm.Den er i et kraftigt materiale, der kan tåle s
TILBUD

Reebok Rower GR Romaskine

Reebok Rower GT er en utrolig lækker romaskine med en lang glideskinne på 1,23cm.Romaskinen har et svinghjul på 6,5cm og sædet kan glide i 85cm længde. Svinghjulet er faktisk helt oppe på 8,25kg inkl. de monterede dele.Reebok Rower GR har også justerbare
TILBUD

Reebok ZJET Romaskine

Reebok ZJET er en utrolig lækker romaskine..Reebok ZJET har også justerbare straps på fodpedalerne, så du sidder perfekt fast. Skærmen som viser dig alle informationier om hastighed, tid, distance, kalorier samt antal åretag.Romaskinen har 12 opvarmningsp

Træn uden at overbelaste dine led

Har du en tidligere skade, eller generelt bare dårlige led, så er træning på en Reebok romaskine god for dig.

Her kan du træne helt uden at overbelaste din krop, så hvis du er præget af tidligere skader, der gør det svært for dig at motionere, så er det et godt råd at prøve en Reebok romaskine.

Reebok romaskiner er høj kvalitet

Reebok har i mange år lavet romaskiner til både professionelle og private, så hvis du vælger en Reebok romaskine, er du sikker på at få et produkt i en høj kvalitet, så du opnår de resultater, du ønsker.

Maskinerne har en masse funktioner og programmer, så du kan få en tilpasset træning, der understøtter dig i at opnå det, du gerne vil have ud af træningen.

Velegnet til alle træningsniveauer

Er det første gang, du skal til at træne, eller stiler du mod at blive byens næste store topatlet?

Uanset hvad så kan du træne på en romaskine, det store udvalg af programmer og muligheder for personlige indstillinger gør det nemlig muligt for alle at træne, uanset alder og erfaring.

En Reebok romaskine giver dig både konditions- og styrketræning af de store muskelgrupper, og derfor er det en ideel maskine til hjemmetræning.

Reebok romaskiner er nemme at betjene

Den nemme betjening er endnu en grund til at vælge en romaskine til hjemmetræningen. Du behøver ikke at sætte dig ind i komplicerede manualer for at forstå, hvordan maskinen virker, det er blot at hoppe op, og på to sekunder er du i gang.

Med romaskinen får du typisk en god træning af disse områder:

  • Baller
  • Mave
  • Arme
  • Lår
  • Cardio

Ved at justere på hastigheden og modstandskraften kan du nemt skifte mellem at træne styrketræning og kondition.

En Reebok romaskine egner sig også supergodt til intervaltræning, da du hurtigt kan ændre på hastighed og modstand.

Reeboks andre fitnessmaskiner

Reebok har udover romaskiner også lavet en række andre fitnessmaskiner som fx Reebok løbebånd.