Reebok løbebånd | Velkendt, solidt og mange funktioner

18. apr 2022 | Løbebånd, Reebok, Træningsudstyr

Reebok løbebånd er fyldt med funktioner og kvalitet

Med et Reebok løbebånd har du de bedste muligheder for at få succes med løbetræningen. Uanset om du har planer om at gå eller løbe som en fast motionsform i mange år frem. Du får stor glæde og gavn af at et kvalitetsløbebånd fra Reebok, der er designet til at holde til masser af belastning, og som er skabt med alle de vigtige funktioner og egenskaber.

Reebok løbebånd kan være det rette valg for dig, der træner professionelt, eller som vil have en højkvalitetsmaskine, som flere medlemmer i husstanden kan gøre brug af.

TILBUD

Reebok Løbebånd ZJET 460 m. Bluetooth Sort

Reebok Treadmill ZJET 460 lanceres med Air Motion Technology, som betegnes som den bedste stødabsorbering. Air teknologien reducerer slag og stød på diverse led, og nedsætter derfor risikoen for løbeskader. Den store løbeflade på 140 x 46 cm. gør løbet me
TILBUD

Reebok Løbebånd FR30 Floatride Sort

Reebok FR30 Floatride Treadmill har det nyeste indenfor løbebåndsteknologi for at forbedre løbeoplevelsen i hjemmet. FR30-løbebåndet er designet i et stilfuldt og minimalistisk design og bygget til at passe ind i ethvert hjemmemiljø. FR30-løbebåndet har d
TILBUD

Reebok SL8.0 Løbebånd

Reebok SL8.0 Løbebånd. Løbebåndet har en god affjedring på den 152 x 52 cm store løbeflade. Motoren på løbebåndet har 3 hk og du kan opnå en max hastighed på 20 km/t.Løbebåndet har en max brugervægt på 150 kg. Du kan nemt flytte med løbebåndet, da det er
TILBUD

Reebok Jet 300 Series Løbebånd

Reebok Jet 300 Series Løbebånd. Løbebåndet har en god luftaffjedring på den 150 x 51 cm store løbeflade. Luftpuderne tilpasser sig dine skridt og reducerer hårde stød, som er med til, at nedsætte skades risikoen. Motoren på løbebåndet har 2,5 hk og du kan
TILBUD

Reebok Beskyttelsesmåtte til Løbebånd & Romaskiner

Beskyt dit gulv under løbebåndet eller romaskinen, med en kraftig Reebok beskyttelsesmåtte.Beskyttelses måtten er lang og passer derfor til de fleste træningsmaskiner. Den måler 200 (l) x 100 (b) x 0,6 (t) cm.Den er i et kraftigt materiale, der kan tåle s

Vælg Reebok løbebånd med affjedring  

Vil du i gang med den vedholdende løbetræning, eller er du vant til at være aktiv med løbeskoene flere gange om ugen, skal du have særligt fokus på komfort. De bedste Reebok løbebånd er dem, der er udstyret med et affjedrende underlag på løbefladen. Det specialdesignede materiale er med til at skåne både ankler, knæ og hofter, så stød fra hvert et skrid ikke forplanter sig op igennem din krop.

Selvom prisen for disse professionelle løbebånd befinder sig i den høje ende af skalaen, kan det på sigt komme til at betyde reducering af kroniske smerter i dine led.

Kraftfulde motorer og slidstærke materialer

Alle Reebok løbebånd er lavet af højkvalitetsmaterialer, der både gør det let at vedligeholde din træningsmaskine, og som giver dit udstyr lang levetid. Det eneste vedligehold, du skal tænke på, er at tørre løbeoverfladen af efter behov.

De nyeste maskiner fra den verdenskendte producent er udstyret med 2,5-3,5Hk motorer. Med dem kan du komme til at løbe op til 20km/t, hvilket er tilstrækkeligt for selv den professionelle sportsudøver.

Er der flere medlemmer i husstanden, som har planer om at begynde at løbetræne eller gå på Reebook løbebånd som udbytterig motion, skal maskinen være bygget til at håndtere stor belastning.

De mest slidstærke Reebok løbebånd er i stand til at klare en personvægt på op til 140kg.

Omfattende egenskaber og funktioner

Har du prøvet at løbetræne før, kender du til behovet for at kunne holde motivationen oppe måned efter måned. Reebok løbebånd er programmerede til at gøre det så udfordrende, motiverende og underholdende at være aktiv, som det er muligt. Alle maskiner er udstyret med computere og LCD skærme, der giver dig indblik i alle dine træningsdata.

Der kan kobles flere personer til maskinen, så både du, din kæreste eller din teenager kan få adgang til personlige træningsdata.

Det bliver meget nemmere for dig at opnå progression i din træning, når du hele tiden kan følge med i, hvor hurtigt du løber i gennemsnit, og hvor mange kilometer du normalt tilbagelægger på en tur.

Er det svært at komme i gang med træningen, kan der kobles en tablet eller en smartphone til maskinen via Bluetooth funktionen.

Herved kan du sætte gang i din favoritplayliste, eller du kan afspille en E-bog og koble af.

Hvad koster et Reebok løbebånd

Prisen for de professionelle løbebånd fra Reebok hører som udgangspunkt til de eksklusive varianter på markedet. Dette skyldes de omfattende egenskaber, som træningsmaskinerne er udstyret med. Og det skyldes de specialdesignede komponenter på maskinerne, der blandt andet har til formål at skåne dine led og nedsætte risikoen for overbelastningsskader.

Reebok har udviklet deres egen app, som du med fordel kan gøre brug af, når du træner på én af producentens maskiner. Du kan få maksimalt udbytte med dit løbebånd, når du følger et bestemt løbeprogram. Disse supplerende kundefunktioner har stor betydning for mange forbrugere og fitnessudøvere, som vil have den bedste træning måned efter måned.

Udviklet til at give dig motivation og masser af udfordringer

Når du vil have mest værdi for pengene, skal du vælge løbebånd, som tilgodeser dine behov for fysiske udfordringer både nu og i fremtiden. Der er ikke meget ved at købe et billigt løbebånd, som kun er anvendeligt i 6-12 måneder frem, når du har planer om at komme til at løbe maraton.

Reebok løbebånd henvender sig især til de seriøse og dedikerede løbere.

Sammenlignet med andre højkvalitetsløbebånd er maskinerne fra Reebok mere rustikke. Dette vidner om den elektronik, som de populære maskiner er udstyret med.

Hvor andre maskiner typisk har mellem 12-15 præindstillede programmer, får du op til 30 forudindstillede træningsprogrammer, som du frit kan vælge imellem.

Reebok har alternativer til løbebåndet

Hvis dine knæ og led ikke er tilpas med at træne på løbebånd, så kan du med fordel prøve en Reebok romaskine. Romaskinen træner alle muskler i kroppen og giver god cardio. Samtidig så skåner den din krop for de mange stød som kommer ved løb.

Læs om løbebånd til Zwift her.

SE OGSÅ