Kettler løbebånd

17. apr 2022 | Kettler, Løbebånd, Træningsudstyr

Vælg det bedste løbebånd fra Kettler

Hvilket Kettler løbebånd er det bedste for dig? Modellen du skal vælge afhænger af dit nuværende niveau, dine ambitioner og dit budget. Og så hvis du har nogle funktioner du bare ikke kan undvære. Som fx Bluetooth til at koble dine forskellige enheder op med Kettler løbebåndet.

Når du sammenholder modeller, skal du særligt holde øje med følgende punkter:

  • Minimum- og maksimumhastighed
  • Antal programmer
  • Stigningsniveau
  • Computer / display
  • Bluetooth
  • Dimensioner af løbeflade

Kettler løbebånd kan vælges i flere serier. ”TRACK”-modellerne hører til nogle af de nyeste maskiner inden for kategorien, som vil være ideelle for dig, der er erfaren og trænet med løb.

Til begynderen kan det være de populære ”RUN”-modeller, der er det rette valg.

TILBUD

Kettler Sprinter 2.0 Løbebånd

✓ Hastighed op til 16 km/t✓ Hældningsgrad op til 10%✓ 28 Træningsprogrammer
TILBUD

Kettler Alpha Run 800 Løbebånd

✓ Hastighed op til 22 km/t✓ Hældningsgrad op til 12%✓ 32 Træningsprogrammer
TILBUD

Kettler Alpha Run 600 Løbebånd

✓ Hastighed op til 20 km/t✓ Hældningsgrad op til 12%✓ 32 Træningsprogrammer

Kettler Alpha Run 400 Løbebånd

✓ Hastighed op til 20 km/t✓ Hældningsgrad op til 12%✓ 32 Træningsprogrammer
TILBUD

Kettler Alpha Run 200 Løbebånd

✓ Hastighed op til 18 km/t✓ Hældningsgrad op til 12%✓ 32 Træningsprogrammer
TILBUD

Kettler Sprinter 2.0 Løbebånd

Kettler sprinter 2.0 er det perfekte løbebånd til hjemmet og kan let bruges af nybegyndere samt øvede løbere. Hver begyndelse er vanskelig, men ikke med Sprinter 2.0. Løbebåndet er perfekt til begyndere i løb. Sprinter 2.0 er let at samle og justere i dit

Kettler løbebåndene er kendt for deres store omfang af indstillinger og funktioner

Højkvalitetsløbebånd fra Kettler er både til nybegynderen og den erfarne løber.

Det er det gennemførte design og det store fokus på brugervenlighed, der gør Kettler til et eftertragtet valg, når der skal købes maskiner til hjemmetræning.

Alle og enhver uanset erfaringer med gang eller løb kan få ideelle træningsforhold med løbebåndene, som er kategoriseret i serier.

Alle Kettler løbebånd er udstyret med højkvalitetsmotorer, så du kan få glæde af din maskine i mange år frem.

Har du særlige præferencer i forhold til design af maskine, eller har du høje krav til egenskaberne af dit løbebånd, kan Kettler være det rette brand for dig at gå efter.

Du kan blandt andet finde løbebånd, der er skabt med en ekstra, stor løbeflade. Og du finder maskiner, som er udstyret med omfattende træningsprogrammer og mange stigningsniveauer.

Det er kvalitet og type af motor, der har indflydelse på, hvor hurtigt du kan løbe på din maskine. Når det kommer til at træne op til maraton, eller når du er øvet med løb og intervaltræning, kan det give dig flest udviklingsmuligheder at vælge et løbebånd, hvor du kan løbe op til 18-20 km/t.

Til nybegynderen, eller dig der ønsker at vedligeholde formen og styrke grundmuskulaturen, kan det være tilstrækkeligt med en maskine, hvor du kan løbe op til 14-16km/t.

Uanset dit niveau og dine fysiske målsætninger er funktioner såsom Bluetooth, mange præindstillede programmer og computer med til at højne din motivation.

Hvad koster et Kettler løbebånd?

Den gennemført, høje kvalitet og de mange betydningsfulde egenskaber og funktioner afspejles i prisen på løbebåndene fra Kettler. De befinder sig overordnet set i den høje ende af prisskalaen.

Du skal være opmærksom på, at kvalitet ikke kun hænger sammen med pris men også anvendelsesglæde og levetid. Som følge af de stærke komponenter som de forskellige Kettler maskiner er bygget op med, kan du se frem til at få glæde af dit professionelle løbebånd i mange år frem.

Du slipper for at skulle købe ny træningsmaskine, fordi den gamle er blevet for utilstrækkelig for dig at træne med, eller fordi din eksisterende maskine er gået i stykker.

Det vil være de professionelle udgaver af Kettler løbebånd, der er de dyreste.

Det kommer dig til gode på lang sigt, at du investerer i en træningsmaskine, der er skabt til masser af intensiv træning, og som er udstyret med funktioner, der højner din motivation. Via Bluetooth kan du koble din mobil eller tablet til maskinen og løbe eller gå, mens du lytter til din yndlingsmusik.

Kettlers løbebånd er designet til hjemmetræning

Det er ikke kun funktioner og egenskaber, der er taget hånd om fra Kettlers side. Det er også designet af løbebåndene, der gør dem populære hos mænd og kvinder, der vil træne derhjemme.

Løbemaskinerne fra Kettler er skabt i slanke designs, så du let kan få plads til dem på dit kontor eller i den opvarmede garage.

Bor du i en mindre bolig, eller er pladsen trang i stuen eller på kontoret? Du kan gå efter de populære løbebånd med små transporthjul forneden. Disse modeller gør det smidigt for dig at tage din maskine frem, når du vil forbrænde kalorier, komme i form og forbedre hjertekarkredsløbet.

Alle modeller fra Kettlers udvalg er lavet i sorte looks. Det skaber et rustikt look i hjemmet, når din træningsmaskine er lavet i et moderne udtryk.

Løber du indendørs på Zwifts online platform, så læs her.

Om firmaet Kettler

Firmaet Kettler er i dag en verdensomspændende manufaktur og distributionsvirksomhed, der sælger sit træningsudstyr, som Kettler romaskiner, Kettler løbebånd, Kettler motionscykler, Kettler crosstrainere – bare for at nævne nogle få – til over 60 forskellige lande.

Det blev i sin tid grundlagt af tyskeren Heinz Kettler i 1949, og siden er det vokset til et globalt niveau.

Brandet Kettler er i dag verdenskendt som et brand af høj, tysk kvalitet, der tilbyder et bredt udvalg af træningsudstyr både til nybegyndere, øvede og professionelle sportsudøvere. Det er både fitnesscentre, erhverv og private, der nyder godt af det holdbare, højteknologiske og ergonomisk designede udstyr.

SE OGSÅ