Vi har testet Odin T8 løbebåndet! LÆS ANMELDELSEN AF LØBEBÅNDET LÆNGERE NEDE!

Fitland / Odin T8 løbebånd er et super lækkert løbebånd! Det er både et løbebånd for den løber, som gerne vil give den gas og ikke have et løbebånd som føles som om det kunne give op når som helst.

Fitland / Odin T8 har et rigtig lækkert display til, at holde styr på din løbeinfo. Det ligner ikke noget fra 90’erne som de fleste andre løbebånd gør. I displayet er der også indbyggede højtalere, så du kan afspille den musik du ønsker via et AUX-stik. Der er også et USB-stik, så en tablet eller smartphone kan lades.

Og så kan du også tilkoble en tablet via Bluetooth. Både iPad og Android kan tilkobles.

Med en tablet kan du både blive underholdt eller tracke dine løb, brugere og meget andet.

odin t8 loebebaand ipad tablet tilslutning

Fitland / Odin T8 er bedst til prisen – SPAR 5.000 kr i dag + gratis fragt.

Der er flere grunde til, at Fitland / Odin T3 løbebåndet er super super godt til prisen er, at den med den nedsatte pris er en af de absolut eneste, som både kan have tablet tilsluttet, har en motor på 5 hk og kan klare en max hastighed på 20 km/t.

Stødabsoberingen er i top på T8’eren. Den har det nyeste Multi Shock Absorption system. Det er både med til at skåne din led, men sørger også for lyddæmpning og skåner hele dit løbebånd.

Og så vil jeg igen nævne displayet som er virkelig lækkert og tidssvarende.

Se den hos forhandleren her – SPAR 5.000 kr. i dag + gratis fragt

Løbebåndet pakkes nemt væk

En af de største anker, når folk køber løbebånd er den plads som det optager. Dette løbebånd har både hjul og kan pakkes sammen i lodret position. Selve løbebåndet kan klappes op, så det ikke optager så meget plads.

Nu vi snakker om pladsen, så tænk over hvor du placerer løbebåndet, da der meget hurtigt bliver varmt, dårlig luft og fugtigt. Sørg for god udluftning – uden at blive iskold hvis det er om vinteren.

Vedligeholdet er minimalt på en Fitland / Odin T8. Der medfølger noget olie, som du skal smøre den med. Det skal selvfølgelig gøres efter behov og brug. Anbefalingen siger at den skal smøres efter mellem 2 til 6 måneders brug. Baseret på et tidsforbrug på løbebåndet, som så skal være mellem 3 timer i ugen og 5 timer i ugen. Hvor selvfølgelig mere end 5 timers brug gør, at løbebåndet skal smøres hver 2. måned.

Løbebåndets størrelse og vægt

Et tungt løbebånd kan være at foretrække, hvis du ønsker et som er stabilt. De billige er som regel lette og ustabile. De bedste er tungere. Det handler selvfølgelig ikke kun om vægt, men en større og stærkere motor, samt stærkere “skellet” vil give en tungere totalvægt af løbebåndet.

Fitland / Odin T8 er 51 cm bred og har en længde på 140 cm.

Se den hos forhandleren her – SPAR 5.000 kr. i dag + gratis fragt

Specifikationer for Fitland / Odin T8

Specifikationer – Løbebånd
Motor HK3
Motor HK Peak5
Motor TypeDC
Hastighed0,8 – 20 km/t
Stigning0 – 15 %
Justering af stigningElektronisk
Computer4 LED skærme viser konstant de mest vigtige informationer. Du kan yderligere tilslutte en tablet (f.eks. iPad eller Android), som kan overtage styrringen af programmer og meget mere.
Træningsprogrammer12 stk
PulsmålingHåndpuls
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone)Ja
Løbeflade, bredde51 cm
Løbeflade, længde140 cm
Dimensioner180 x 86 x 139 cm
FoldbarJa
Dimensioner – Sammenfoldet110 x 86 x 156 cm
Vægt89 kg
Stregkode5714237003820

 

Se den hos forhandleren her – SPAR 5.000 kr. i dag + gratis fragt

Test af Odin T8

Da vi først bestilte løbebåndet var det med en hvis skepsis. Der findes et hav af løbebånd. Både i den gode og den mindre gode ende. Vi var ikke interesseret i, at teste et som var til “professionelt” brug til f.eks. motionscentre. Men teste et, som kunne købes til en god pris af “almindelige” mennesker. Så prisen skulle være spiselig. Men samtidig være et som kunne tåle mosten.

Vi startede med, at kigge efter nogle specifikationer, som vi mener kan indikere et godt løbebånd. Det vi kiggede efter var:

Motorkraft, tophastighed, mulighed for stigning, design, maks. personvægt, foldbar. Og nogle nice to have som tilslutning af tablet (bluetooth), lyd, pulsmåling og pænt display.

En motorkraft fra 3 hk og op er fin og indikerer en hvis kvalitet. Ydermere kan tophastigheden også fortælle dig lidt om kvaliteten. Har du f.eks. en maks. hastighed på 12 km/t, så har du formentlig fundet et lav-kvalitets løbebånd.

Med en stigning på op til 15% ligger den godt til i forhold til de fleste standard løbebånd til små priser.

Med en maks. personvægt på op til 150 kilo skal den være solidt bygget. Og det må vi sige, at Odin T8 er! Med det samme man begynder, at samle den – hvilket i øvrigt tager 10-15 maks – kan man mærke hvor solid den er. Det er ikke noget som dingler eller dalrer her!

Vi synes det er super fedt med mulighed for tilslutning af tablet via Bluetooth. Det giver mulighed for, at følge programmer man selv har valgt. Mulighed for at følge ens fremgang og statistikker. Så kan man selvfølgelig også fordrive løbetiden med film eller serier. Og man kan selvfølgelig også tage kontrol over løbebåndet via smartphone eller tablet.

Konklusion

Vi har testet den i ca. 14 dage og er imponeret. Det skal også ses i lyset af prisen. Om den har haft en førpris på 14.000 kr er vi ikke overbeviste om, da vi ikke har fundet den til den pris på noget tidspunkt. MEN havde den kostet 14.000 så ville vi stadig have det fint med et køb. Men til 8.999 kr, så er det bestemt ét af de absolut bedste løbebånd vi har prøvet.

Vi kan give vores varmeste anbefalinger til dette løbebånd 🏃🏼‍♂️💨

Se den hos forhandleren her – SPAR 5.000 kr. i dag + gratis fragt