Hvad er Whey protein? 5 grunde du skal bruge valleproteinpulver

14. sep 2017 | Ernæring

Hvad er whey-protein?

Whey proteinpulver er også kaldet valleprotein. Whey protein er baseret på valleprotein.

Valleprotein er en mælkebestanddel. Når whey protein skal fremstilles, så vil det almindeligvis gennemgå flere forskellige former for oprensningsprocesser.

Whey protein er den kilde af alle proteinkilder, der har den aller største biologiske værdi. Det er populært at indtage whey protein, og det fås i mange forskellige former.

Whey protein kan hjælpe med at optimere de resultater, som du går efter, og det kan være helt essentielt, at indtage i forbindelse med styrketræning, eller andre former for hård træning.

Det er mest populært, at indtage det som pulver, og her kan man også få det i flere forskellige smagsvarianter.

WHEY PROTEIN er ikke kun brændstof til store bodybuildere. Forstå mig ret, hvis du får god træning og holder dig til en kost fuld af magert protein, fiber- og vitaminerige grøntsager, frugter og kulhydrater af god kvalitet og stadig ikke ser de resultater, du vil have, så kan valleprotein hjælpe dig til bedre resultater.

Men det er ikke den eneste grund til, at det bør være en del af din daglige rutine. Her er 5 fordele ved at bruge valleprotein.

>> Bruger proteinpulver som cyklerytter?[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.16" hover_enabled="0" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content" sticky_enabled="0"][PFV query="whey" feed="https://www.partner-ads.com/dk/feedudtraek_hent.php?dl=0&rid=6046" exclude="ORD1" newlineafter="2" limit="10" template="template01.tpl"][/et_pb_text][et_pb_text admin_label="Text" _builder_version="4.16" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"]

 1. Smid fedt og bevar dine muskler med whey proteinpulver

Har du reduceret dit kalorieindtag i håb om, at smide nogle kilo og noget fedt?

Hvis det er tilfældet, kan du være interesseret i at lære, at forskere i Minnesota gennemførte en 12-ugers undersøgelse, hvor testpersonernes daglige kaloriindtagelse blev reduceret med 500 kalorier.

De gav derefter nogle deltagere valleprotein og resten fik en isocalorisk mixdrik.

De som indtog valle mistede en betydeligt større mængde kropsfedt (6,1% i alt) og bevarede bedre deres muskler.

Hvis du har lyst til at snack’e, så prøv med valleprotein.

Hvornår skal du egentlig tage proteinpulver? Få mange flere svar i den store artikel om proteinpulver her.

2. Øg din størrelse og styrke med valleprotein

spaendt bicepsDe er hårdt, at starte i fitnesscenter og håbe på, at få større muskler og blive styrket.

Forskere ved Baylor University i Waco, Texas, tog 19 mænd, der dyrkede styrketræning i løbet af en 10-ugers periode og gav nogle af dem 14 gram valle- og kaseinprotein sammen med 6 gram fri aminosyrer, mens resten fik en 20 grams placebo.

De, der forbrugte vallen, havde større stigninger i fedtfri masse og muskelstyrke.

Nøglen er at følge eksemplet på undersøgelsen og forbruge valle en time før og efter øvelserne.

3. Whey proteinpulver kan reducére sult

Sulten? Whey kan hjælpe dig med at reducere sult og undgå, at udvikle en bowlingkugleformet fysik.

Australske forskere havde 28 overvægtige mænd til, at forbruge fire forskellige drikkevarer. De, der indtog drikkevaren indeholdende 50 gram valleprotein, havde signifikant reduceret niveauer af ghrelin (et hormon der fortæller din hjerne, du er sulten) op til fire timer senere.

Så i stedet for, at mæske sig i usunde snacks, skal du drikke en protein shake.

4. Håndtér din stress

Føler du dig stresset? Tænk ikke på at forfalde til spiritus, fordi undersøgelser udført i Holland synes, at have fundet et langt bedre alternativ for de udsatte for stress.

Forskere satte 58 forsøgspersoner gennem eksperimentel stress og fandt ud af, at de, der indtog valleprotein, oplevede færre symptomer på depression og syntes at være i et bedre humør end dem, der ikke gjorde det.

De konkluderede, at der var sandsynlige ændringer i hjernens serotonin.

yoghurt og frugt

5. Whey protein kan forbedre dit immunitetsytem

Vil du forbedre dit immunsystem? University of Albertas forskere fandt ud af, at mandlige testpersoner involveret i anstrengende aerob aktivitet lider af signifikant reducerede glutathion niveauer, der kunne påvirke sådanne ting som nervøse, gastrointestinale og immunsystemer.

De opdagede imidlertid også, at ved at supplere med valleprotein oplevede forsøgspersonerne en signifikant mindre reduktion i glutathionniveauer.

Hvis du kan lide udvidede kardio sessioner, men ikke ønsker at risikere en reduktion af glutathion niveauer, bekæmp disse effekter med valle.

Hvordan er valleprotein (whey) lavet og hvordan kan du bruge det til et vægttab?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.16" global_colors_info="{}" theme_builder_area="post_content"][PFV query="whey" feed="https://www.partner-ads.com/dk/feedudtraek_hent.php?dl=0&rid=6046" exclude="ORD1" newlineafter="2" limit="10" template="template01.tpl"][/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
SE OGSÅ