HEAT tilbud | Find de bedste tilbud på HEAT her ⚡️ Spar op til 80%!

heat tilbud energidrik
5 (100%) 21 votes

HEAT tilbud – spar op til 75% på HEAT energidrik

Energidrikken HEAT indeholder både koffein og BCAA, og den er tilmed helt uden sukker. Det betyder, at man slipper for alle de dumme kalorier, der er forbundet med sukker. Drikken er udviklet af Nutramino, der efterhånden er et kendt mærke i træningsindustrien, og en enkelt dåse indeholder 33 cl. Det er den helt perfekte størrelse til at få netop den energi, der er brug for. Energidrikken er velsmagende, og den har kun meget få kalorier. Det betyder derfor, at den ikke vælter kalorieindtaget, og at man til hver en tid kan indtage drikken.

Bodyman har ofte nogle super gode tilbud på HEAT, hvor udløbsdatoen er ned på nogle få måneder. Men opbevares energidrikken på køl, så kan den holde i månedsvis uden problemer.

Den lille hjælper

HEAT er både perfekt og optimal i forbindelse med træningen, og den kan tilmed betegnes som at være den lille hjælper. Her får man god energi til at gennemføre sin træning, og hvis man indtager drikken efter træning, vil den med det optimale indhold af BCAA også bidrage til øget muskelvækst. Denne energidrik giver de optimale betingelser, når det drejer sig om fysisk aktivitet.

Hvilke smagsvarianter fås HEAT i?

Man kan få energidrikken i flere forskellige smagsvarianter, og det betyder, at der er noget for enhver smag. Man kan til hver en tid også skifte mellem de forskellige smage og på denne måde blive beriget. HEAT fås med blandt andet orangesmag, lemon, ingefær og grøn te, men den fås også i mange andre smagsvarianter.

Hvad indeholder HEAT?

I den funktionelle drik findes blandt andet 13 aktive ingredienser, og af disse er 8 vitaminer. Det er mere end i de fleste andre tilsvarende drikke, og den har samtidig et højt koffeinindhold. Der er 105 mg koffein i hver dåse, og det svarer til en stor kop kaffe. Det betyder, at det er rigeligt til at sikre et godt og vedvarende energiniveau over længere tid. På denne måde bliver det også endnu nemmere at få energi til træningen. Da HEAT ikke indeholder sukker, indeholder den heller ingen kalorier, og den er tilmed fri for aspartam og andre skadelige stoffer. Bag HEAT står en helt unik formel, der er udviklet af Nutramino, og det sikrer, at man får den helt rette sammensætning, når man indtager denne energidrik. Drikken har en meget effektiv kombination af forskellige former for næringsstoffer som blandt andet vitaminer, taurin og koffein, som alt sammen er med til at booste energien. Jo mere boostet, energien er, jo mere er man i stand til at yde, og det er en stor fordel i rigtig mange sammenhænge. Det høje koffeinindhold, der er at finde i HEAT, vil samtidig hjælpe til, at man nemmere kan bevare sit fokus under træning, og det vil samtidig være med til at give et overblik, der ellers kan være svært at få.

Hvornår skal man drikke HEAT?

Energidrikken kan faktisk indtages i alle former for sammenhænge, men det er særligt fordelagtigt lige før eller lige efter træning. På denne måde får man mest muligt ud af sin træning, men man kan også vælge at drikke den på andre tidspunkter, hvor man har brug for et koffeinsupplement. Det handler blot om at finde den smag, man er mest vild med.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.