Få hele din krop i balance

28. okt 2017 | Mennesket, Sundhed

Vores kroppen skal følge med os hele livet og derfor er det så vigtigt, at den er i balance. Når man skal holde sin krop i balance, kan der være flere faktorer, som man skal tage hensyn til. Det kan være en længere proces at få ens krop i balance, hvis ikke man får gjort alt rigtigt fra start. Det kan være svært at bevarer overblikket over, hvad du selv kan gøre og hvad du kan overveje at få hjælp til. Hvis det er på tide du får styr på din krop, men mangler en guide til at komme gode i gang, så læs med her og få inspiration til at komme godt i gang med dit boligsalg, så du kan starte et nyt kapitel i din nye bolig.

Step 1: Få dyrket nok motion og forbedre din vejrtrækning

Det kan være svært at holde hele sin krop i balance og vide præcist, hvordan man bedst gør det. Noget som sørger for at holde din krop i balance, er regelmæssig træning. Motion er både godt for helbred og ikke mindst ens humør. Din krop har brug for at få motion, så du kan komme af med dårlige affaldsstoffer og få mere energi. Med en regelmæssig træning aktiveres ens muskler og man bliver ikke blot stærkere med træning, men musklerne begynder også at producere hormoner. Med forbedret motion får du også forbedret vejrtrækning, som kan give dig mere ro i kroppen. Din vejrtrækning påvirker nemlig balancen i kroppens nervesystem, organer og hormonsystemet.

Step 2: Indtag gode fødevarer med næringsstoffer

De fødevarer som propper i vores mund har kæmpe indflydelse på om vores kroppe er i balance. Der skal næringsstoffer til, hvis vores kroppe skal forny sig og cellerne skal holdes i gang. Derfor kan du forbedre din krops balance ved at indtage de rigtige fødevarer og undgå at få for lidt fødevarer. Spis masser af gode fedtstoffer, da deres indhold af nærigstoffer er højt. Kroppen har brug for nærigstoffer, som indeholder vitaminer som A, D, K og E, der er fedtopløselige og optages lettere i tarmen. Undgå gerne produkter som er forarbejdede såsom sukker, mælkeprodukter og raffineret kornprodukter. Det samme gælder produkter med et indhold af farvestoffer, tilsætningsstoffer, smagsforstærkere, sprøjtemiddel og konserveringsmiddel, der ligeledes nogle produkter, som ophober kroppen med affaldsstoffer og holder ens energiniveau nede. Udenover fødevarer kan du indtage vand, som en hjælpende hånd til at fordele dine nærigstoffer i kroppen. 70% af menneskets krop består af vand og er en vigtig del af fordøjelsen. Vand bidrager med at transportere næring rundt til alle celler og fjerne affaldsstoffer fra cellerne. Hvis din krop ikke er i balance og du har svært ved at blive gravid, så kan du læse mere her og få vejledning til at komme i behandling mod barnløshed. Med over 50års erfaring kan du få en uforpligtende samtale og komme igennem et trygt forløb. Der findes flere behandlingsforløb, hvor I sammen kan finde frem til, hvem af jer der skal undersøges. Dine tænder er et andet vigtigt element, som du skal passe på, hvis du ønsker balance i din krop. Du kan få professionel hjælp til at få et kig på dine tænder med dette link. Dine tænders sundhed har direkte tilkobling til dit hjerte og derfor skal du passe godt på din mundhygiejne. Her kan du sørge for at dine tænder bliver undersøgt og få redskaber til at forsætte med at få en god mundhygiejne. Hvis du følger alle disse råd er du godt på vej mod en krop der kommer i bedre balance og kan start et sundere nyt kapitel.

SE OGSÅ