Hvad er G Fuel?

Gamma Labs producerer G Fuel og energidrikke. G Fuel er en energidrik som man kan få enten som pulver eller som klar drik i en dåse.

G Fuel er flittigt brugt af blandt andet eSport gamere og indeholder koffein, b-vitaminer og antioxidanter. Desuden er energipulveret glutenfri og sukkerfri.

G Fuel fås i mange forskellige populære smage. Forskellige røde bær, søde frugter og citrusfrugter. Af forskellige smage fås også eksotiske smage og den mere slik-agtige Blue Ice.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Du kan også få FaZe Clans Battle juice energidrik

FaZe Clan som er super dygtige til deres brandarbejde, og merchandise-niveau er super højt. De har lavet et samarbjede med G Fuel og fået deres helt egen energidrik, som i øvrigt er blevet voldsomt populær. Smagen er med jordbær, granatæble og acai bær. FaZe Clan har også deres navn på en anden energidriks-pulver. Den er med ananas.

Som du sikkert allerede ved, så er FaZe Clan et af de bedste eSportshold i verden til CS:GO. Og er som regel at finde i top 15 i verden.

Gaming i timevis er bare hårdt og kræver høj koncetration

Vil du undgå at ligne et lig, blive ukoncentreret og kunne holde dit game kørenden i timevis?

Energidrik er ikke kun populært blandt sportsfolk, som dyrker en fysisk krævende sport, men også blandt eSport spillere, som også har brug for både energi og høj koncentration.

En stor fordel ved G Fuel er, at det er uden sukker, så du undgå de såkaldt peaks og drops. I stedet er dit blodsukker stabilt. Det bevirker også, at kalorie-antallet er helt i bund.

Kan man købe G Fuel i Danmark?

Yes! Du kan købe G Fuel i Danmark. Altså fra danske butikker. Nedenfor kan du se en lang række af energiprodukterne, som sælges i Danmark. Der er både store bøtter med energipulver og mindre 3 styks-pakker – og selvfølgelig shakers til at mixe det godt. Så du kan roligt sige, at endelig kan man købe G Fuel i Danmark.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvor hurtigt virker G Fuel?

G Fuel starter sin effekt efter 10-15 minutter, ved en “fuld servering”.

Og holder dig efterfølgende kørende mellem 4 til 6 timer.

Gamma Labs fortæller videre, at fordi energidrikken er sukkerfri, så undgår du et “crash” eller at gå “sukkerkold”.

Dog er det ikke altid dumt, at få noget sukker. Selvom det ikke er super sundt, så er det noget kroppen naturligt har brug for.

Bare du er opmærksom på, at ikke at have sukker i tænder i timevis hver dag, så du undgår de helt store skader på tænderne.

G Fuel shakers til det perfekte mix

Hvis du vil have den perfekte blend, undgå små klumper og have din drik nemt og sikkert i en dunk, så er en shaker klart at foretrække. Det er super nemt og hurtigt, at shake din drik.

Der er nogle super fede shakers at vælge mellem. Fx “Glow in the Dark”, “Blacked Out” og “Whiteboard 2.0” er meget populære valg.

Er du mere til Monster energidrik? Så find Monster på tilbud her.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvilke ingredienser er der i G Fuel? Er den sukkerfri og glutenfri?

G Fuel er sukkerfri, gluten-fri og så er der også antioxidanter og b-vitaminer i. Så er det selvfølgelig en koffeinholdig drik. Og som Gamma Labs selv siger, så er nøglen til en god drik, at de forskellige ingredienser er modereret.

Som tidligere nævnt, så er drikken uden det helt store antal af kalorier. 25 kalorier per servering. En servering svarer til ca 7 gram energipulver.

G Fuel har tilføjet fokus-amino

Tilføjelsen af fokus-amino giver dig det lille ekstra, som de fleste andre drikkevarer på markedet ikke kan.

Drikken med de mange antioxidanter og vitaminer

En god balance mellem antioxidanter og vitaminer.

Energipulveret har en vitamin-kombination af C + E + B12 + B6.

G Fuel energipulver i 3 pack

Vil du ikke have en af de helt store bøtter med energipulver, så kan du også bare nøjes med en 3-paks.

I øvrigt så er 3-paks poserne super gode til weekendturen eller hvis det bare skal være nemt, at tage dit G Fuel energipulver med til din næste gamer-aften – eller gamer-nat.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Er det ikke G Fuel som du vil have? Så se dette alternativ som også hitter blandt gamere…

X-Gamer har lavet en energidrik, som er lavet er målrettet dig, som vil have ekstra fokus og vitaminer til de lange spil-dage. Læs mere om X-Gamer her.