G Fuel energidrik – endelig kan du købe det i Danmark ⚡️⚡️⚡️

16. nov 2019 | Ernæring

Hvad er G Fuel?

Gamma Labs producerer G Fuel og energidrikke. G Fuel er en energidrik som man kan få enten som pulver eller som klar drik i en dåse.

G Fuel er flittigt brugt af blandt andet eSport gamere og indeholder koffein, b-vitaminer og antioxidanter. Desuden er energipulveret glutenfri og sukkerfri.

G Fuel fås i mange forskellige populære smage. Forskellige røde bær, søde frugter og citrusfrugter. Af forskellige smage fås også eksotiske smage og den mere slik-agtige Blue Ice.

Alternativer til G Fuel energipulver

G Fuel - 2xCoffee French Vanilla - Bundle

TILBUD

X-Gamer - Steve’s Apple

X-Gamer - Steve’s Apple Steve’s Apple er til dig, som er til det klassiske med et tvist af noget moderne. Dette er en super lækker X-Gamer smag af en klassisk grøn æblesmag med et lækkert tvist af energi. Denne smag kunne lige så godt være opfundet af

X-Gamer - X-Rayz Shaker Bundle

iv dine gaming-sessioner et adrenalinskud med X-Gamer - X-Rayz Shaker Bundle. Denne unikke og eksklusive pakke er skabt til at forbedre din ydeevne og give dig den nødvendige energi til at dominere i spilverdenen. X-Gamer - X-Rayz Shaker Bundle er desig

X-Gamer - Ginger Queen Shaker Bundle

Få en kraftfuld og opfriskende gaming-oplevelse med X-Gamer - Ginger Queen Shaker Bundle. Denne unikke og eksklusive pakke er skabt til at give dig den perfekte kombination af energi og smag under dine intense spilsessioner. X-Gamer - Ginger Queen Shake

X-Gamer - Bluenitro Shaker Bundle

Giv din gamingoplevelse et boost med X-Gamer - Bluenitro Shaker Bundle. Denne unikke og eksklusive pakke indeholder alt, hvad du har brug for til at få energi og fokus under dine intense gaming-sessioner. X-Gamer - Bluenitro Shaker Bundle er skabt med f
TILBUD

X-Gamer Powacrush - OBS: Udløb Okt. 2022

X-Gamer Powacrush - OBS: Udløb Okt. 2022

X-Gamer Powacrush - OBS Udløb Nov. 2022

X-Gamer Powacrush - OBS Udløb Nov. 2022
TILBUD

X-Gamer Nightshade - OBS Udløb Okt. 2022

X-Gamer Nightshade - OBS Udløb Okt. 2022
TILBUD

X-Gamer Nightshade - OBS Udløb Nov. 2022

X-Gamer Nightshade - OBS Udløb Nov. 2022
TILBUD

X-Gamer Metal Berry - OBS: Udløb Okt. 2022

X-Gamer Metal Berry - OBS: Udløb Okt. 2022
TILBUD

X-Gamer Metal Berry - OBS Udløb Sept. 2022

X-Gamer Metal Berry - OBS Udløb Sept. 2022
TILBUD

X-Gamer Capetown - OBS: Udløb Nov. 2022

X-Gamer Capetown - OBS: Udløb Nov. 2022
Indlæs flere

Du kan også få FaZe Clans Battle juice energidrik

FaZe Clan som er super dygtige til deres brandarbejde, og merchandise-niveau er super højt. De har lavet et samarbjede med G Fuel og fået deres helt egen energidrik, som i øvrigt er blevet voldsomt populær. Smagen er med jordbær, granatæble og acai bær. FaZe Clan har også deres navn på en anden energidriks-pulver. Den er med ananas.

Som du sikkert allerede ved, så er FaZe Clan et af de bedste eSportshold i verden til CS:GO. Og er som regel at finde i top 15 i verden.

Gaming i timevis er bare hårdt og kræver høj koncetration

Vil du undgå at ligne et lig, blive ukoncentreret og kunne holde dit game kørenden i timevis?

Energidrik er ikke kun populært blandt sportsfolk, som dyrker en fysisk krævende sport, men også blandt eSport spillere, som også har brug for både energi og høj koncentration.

En stor fordel ved G Fuel er, at det er uden sukker, så du undgå de såkaldt peaks og drops. I stedet er dit blodsukker stabilt. Det bevirker også, at kalorie-antallet er helt i bund.

Kan man købe G Fuel i Danmark?

Yes! Du kan købe G Fuel i Danmark. Altså fra danske butikker. Nedenfor kan du se en lang række af energiprodukterne, som sælges i Danmark. Der er både store bøtter med energipulver og mindre 3 styks-pakker – og selvfølgelig shakers til at mixe det godt. Så du kan roligt sige, at endelig kan man købe G Fuel i Danmark.

Hvor hurtigt virker G Fuel?

G Fuel starter sin effekt efter 10-15 minutter, ved en “fuld servering”.

Og holder dig efterfølgende kørende mellem 4 til 6 timer.

Gamma Labs fortæller videre, at fordi energidrikken er sukkerfri, så undgår du et “crash” eller at gå “sukkerkold”.

Dog er det ikke altid dumt, at få noget sukker. Selvom det ikke er super sundt, så er det noget kroppen naturligt har brug for.

Bare du er opmærksom på, at ikke at have sukker i tænder i timevis hver dag, så du undgår de helt store skader på tænderne.

G Fuel shakers til det perfekte mix

Hvis du vil have den perfekte blend, undgå små klumper og have din drik nemt og sikkert i en dunk, så er en shaker klart at foretrække. Det er super nemt og hurtigt, at shake din drik.

Der er nogle super fede shakers at vælge mellem. Fx “Glow in the Dark”, “Blacked Out” og “Whiteboard 2.0” er meget populære valg.

Er du mere til Monster energidrik? Så find Monster på tilbud her.

Hvilke ingredienser er der i G Fuel? Er den sukkerfri og glutenfri?

G Fuel er sukkerfri, gluten-fri og så er der også antioxidanter og b-vitaminer i. Så er det selvfølgelig en koffeinholdig drik. Og som Gamma Labs selv siger, så er nøglen til en god drik, at de forskellige ingredienser er modereret.

Som tidligere nævnt, så er drikken uden det helt store antal af kalorier. 25 kalorier per servering. En servering svarer til ca 7 gram energipulver.

G Fuel har tilføjet fokus-amino

Tilføjelsen af fokus-amino giver dig det lille ekstra, som de fleste andre drikkevarer på markedet ikke kan.

Drikken med de mange antioxidanter og vitaminer

En god balance mellem antioxidanter og vitaminer.

Energipulveret har en vitamin-kombination af C + E + B12 + B6.

G Fuel energipulver i 3 pack

Vil du ikke have en af de helt store bøtter med energipulver, så kan du også bare nøjes med en 3-paks.

I øvrigt så er 3-paks poserne super gode til weekendturen eller hvis det bare skal være nemt, at tage dit G Fuel energipulver med til din næste gamer-aften – eller gamer-nat.

Er det ikke G Fuel som du vil have? Så se dette alternativ som også hitter blandt gamere…

X-Gamer har lavet en energidrik, som er lavet er målrettet dig, som vil have ekstra fokus og vitaminer til de lange spil-dage. Læs mere om X-Gamer her.

SE OGSÅ