Ønsker du et sundere liv? Få personlig træning og skræddersyet kostplan ved diætist

13. apr 2022 | Ernæring

Juicekur, 5-1-kur eller sukker-detox-kur. Der er er efterhånden mange forskellige lyn-metoder og slankekure, man kan tage for at kickstarte en sund omstilling af kroppen. Men problemet er, at man ikke vedligeholder den sunde krop, og der er stor risiko for tilbagefald. Det handler i virkeligheden om en ændring af livsstilen. Der er ikke noget quickfix af kroppen. 

Mange fagfolk mener, at den største del af blandt andet et vægttab og en sundere livsstil handler om kosten. Og det kan du få hjælp til hos Knaap, der er diætist i Valby, og tilbyder en skræddersyet kostplan, der passer præcis til dine behov.

Der er dog mange forskellige informationer og viden om kost og træning overalt i dag, og det kan forvirre mere, end det måske gavner. Derfor bruger Knaap altid fuldstændig evidensbaserede tilgange og de nyeste inden for sundhedsforskning. Her har de et højt uddannelsesniveau og en bred og dyb viden om ernæring, sundhed og træning.

Tre-i-én – kost, træning og coaching specialsyet til dig

Hos Knaap har de specialiseret sig i et meget personligt forløb, der både kombinerer personlig træning, kostvejledning og coaching i én og samme løsning. Og de har allerede haft stor succes med mere end 1000 mennesker, der er blevet hjulpet til en sundere livsstil, en stærkere krop og et holdbart vægttab. Og den succesrate er måske takket være de fuldstændig specialsyede forløb, der skal passe perfekt til klienten – både når det gælder træning, kost og coaching.

Er der for eksempel nogle fysiske øvelser, du ikke kan udføre eller bare hader, kan træningen altid tilrettelægges, så den passer til dig. Eller hvis du har nogle kostmæssige præferencer, kan der gøres plads til den i kostplanen. Desuden er det helt essentielt, at forløbet passer ind i din hverdag, hvorfor det også er en stor del af planlægningen af forløbet. Der er stor fokus på forløb, der er langvarige og holdbare, og som gør livet nemt og overskueligt for dig. Et vægttab og en sund livsstil skal nemlig ikke være en byrde, men en hjælp i hverdagen.

Træn uforstyrret med personlig træner

Kan du ikke lide at gå i fitnesscenter, fordi der er så mange andre? Eller gider du ikke løbe en tur, fordi en masse øjne bare hviler på dig? Hos Knaap har du et helt unikt koncept, hvor du får 1-til-1-træning i enerum – altså afskåret fra alle andre. Desuden vil der være en personlig træner, der sikrer, at du laver øvelser korrekt og eventuelt kan rette til, hvis der er noget, der falder dig mere naturligt. 

Lokalerne er indrettet sådan, at det bare er dig og din træner helt uforstyrret i et træningslokale, hvorfor der er fuld fokus på dine øvelser og helt ro til at fokusere på din træning. Du finder en masse moderne udstyr til funktionel træning og øvelser. Og frygt ej, der er plads til alle, hvad end du er helt nybegynder, let øvet eller har trænet med vægte i mange år. Udover styrketræning er der også konditionstræning i form af romaskiner, en airbike og lignende, som er sikre vindere, når pulsen skal op. En perfekt træning kan være et kombineret forløb med styrke og konditionstræning.

Desuden fremstår de helt nyrenoverede og med nyt, moderne udstyr i Knaaps private træningscenter i Valby i København. Det er nemt at komme til via offentlig transport, og ellers er der rig mulighed for at komme forbi i bil på vej hjem fra arbejde, da der naturligvis er gratis parkering. Desuden er der naturligvis badefaciliteter, så du kan komme ren hjem fra træning.

Har det her vakt din interesse og lyst til at komme i gang med et varigt sundt liv? Så kan du få et uforpligtende tilbud eller få en gratis prøvetime ved Knaap. Her kan du helt gratis indsende dine behov til et forløb, og så giver de dig en oversigt med pris og et skitseret forløb designet specifikt til dig. 

SE OGSÅ