Kan man bruge almindelig sko eller indendørssko til padel?

7. aug 2022 | Padel

Svaret er nej! Her er 4 grunde til, at du ikke kan spille padel i almindelige sko eller indendørssko.

Som en, der har spillet padel i årevis, kan jeg fortælle dig, at det er en stor fejltagelse at bruge almindelige sko eller indendørssko til padel.

Men hvorfor ikke bare bruge de sko du nu end har?

Derfor kan du ikke bruge almindelige sko til padel

For det første:

Har almindelige sko eller indendørssko ikke det rigtige greb i padel-banens underlag. Og det er den vigtigste grund af dem alle. Og du bør følge det råd. Ikke alene bliver dit spil forkrampet, forsigtigt og meget lidt smidigt, du risikerer også at blive skadet. Det skyldes primært, at du har utroligt mange retningsskift. Her et det nødvendigt med en decideret padel sko.

Sålerne på almindelige sko er for glatte, hvilket kan få dig til at glide og falde. Plus at du nemt risikerer skader i musklerne og led, da du kan komme i unaturlige positioner. Indendørssko har lidt mere greb, men de er stadig ikke ideelle og er meget bedre på træ- eller betongulve.

Padel er en sport, som kræver accelerationer, opbremsninger, vendinger og mange retningsskift. Derfor er det bare ekstremt vigtigt med et godt greb i underlaget.

For det andet:

Giver almindelige sko eller indendørssko ikke den rigtige støtte til dine fødder. Padel er en sport med høj effekt, så du har brug for sko, der kan absorbere nogle stød. Almindelige sko og indendørssko tilbyder bare ikke den slags støtte.

For det tredje:

Kan almindelige sko eller indendørssko faktisk skade padel-banen. Sålerne på almindelige sko er for hårde, og de kan præge banen. Indendørssko har blødere såler, men de kan stadig skade banen, hvis du bruger dem for meget.

For det fjerde:

Og ikke mindst, så er det simpelthen ikke behageligt at bruge almindelige sko eller indendørssko. Padel er et spil, der kræver meget bevægelse, så du skal kunne bevæge dine fødder frit.

Har du prøvet en padel bat guide?

TILBUD

Babolat Jet Premura Green/Sulphur Spring

Babolat Jet Premura er en absolut top padel sko! Specielt designet til padel tennis Denne sko er perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste padelspiller, da den franske ketchersport specialist Babolat ikke har sparet på noget ved denne sko. Den er l
TILBUD

Babolat Jet Mach 3 AC Women White/Silver

Denne sko er til dig som ønsker en sko til enten padel eller tennis, som giver en god støtte, stabilitet og suveræn komfort. Babolat Jet Mach 3 AC - Støtte, komfort og lækkert design! Babolat padel sko og tennissko dame. Denne sko er designet til at
TILBUD

Babolat Jet Mach 3 Clay Men Black/Gold

Babolat padel sko og tennissko herre som giver maksimal præcision og frihed, men samtidig endnu mere lethed, komfort og stabilitet. Babolat tennissko og padel sko herre - Lethed, stabilitet og støtte Med denne Babolat sko som du kan bruge til både pad
TILBUD

Babolat Movea Spinach Green/Fluo Yellow

Med Babolat Movea får du en padel sko af høj kvalitet med støtte og support i højsædet Babolat Movea - En sko du kan stole på! Denne sko er ikke bare endnu en god sportssko. Det er en sko specielt udviklet til padel tennis og de prøvelser sporten giv

Bullpadel Hack Hybrid 22V Gris Oscuro

Kvalitets herre sko fra Bullpadel til din næste padel kamp. Komfortabel og funktionel padel sko med flere gode egenskaber!Bullpadel Hack Hybrid med gode teknologier  Her kommer et par super gode padel sko til din næste træning, der giver god støtte til de

Bullpadel Hack Hybrid 21V Hvid/Sort

Nyhed fra Bullpadell. De nye Bullpadel Hack Hybrid 21V padel sko, er af høj spansk kvalitet og er utrolig komfortabel. Bullpadel Hack Hybrid 21V - Den perfekte padel sko! Denne padel sko fremhæver god komfort og lethed, da den er lavet med net-stof s

Hvilken type mønster skal en skopadel have?

Den ideelle skopadel ville have et sildebens- eller chevronmønster. Denne type greb vil give dig den bedste trækkraft på banen.

Nu hvor du ved alt dette, så gå ud og køb dig et par gode padelsko! Dit spil vil takke dig for det.

Hvilken skotype skal du bruge til padel, hvis ikke almindelige sko?
Den bedste type sko at bruge til padel er en tennissko. Tennissko har det rigtige greb og støtte, som du har brug for til padel. De vil heller ikke skade retten. Og de er også komfortable. Så gå ud og få dig et par gode tennissko, og nyd dit spil padel.

Læs mere her hvorfor du skal bruge tennissko til padel i stedet for almindelige sko.

SE OGSÅ