Vandtætte tasker til din vandsport

30. aug 2017 | Vandsport

Lær mere om vandtætte tasker og dry bags

Tørposer – eller dry bags – og vandtætte tasker holder dine vigtige genstande sikre, når du er ude på vandet.

Faktisk kan sejlere af alle sorter drage fordel af, at have en vandtæt taske ombord på deres fartøj. Disse taskerne og poserne hjælper med at beskytte telefoner, tegnebøger og andre værdigenstande mod fugteksponering, vand og snavs. De er nemme at bruge og ultra-holdbare – så du kan nyde din dag på vandet uden at bekymre dig om dine ejendele.

Bedst af alt, kan du finde en række vandtætte tasker og tasker til at gemme alt dit udstyr, herunder tørposer designet til elektronik. Køb en ny vandtæt taske til brug på vandet hos Sitontop.dk.

Sørg for at have de rette vandtætte duffle bags og vandtætte tasker

Ofte har man sin smartphone, bærbare computere, tabletter med sig rundt. Og med en vandtæt taske giver det både ro i sindet og nem adgang til dit udstyr. Større vandtætte tasker er gode til opbevaring af en række forskellige ting, som værktøjer, sikkerhedsudstyr og meget mere. Vandtætte duffler er gode til både båd eller strand, og de giver nem opbevaring til alt fra mad og drikkevarer til dine bilnøgler. Du kan bruge den som vandtæt rygsæk.

Tørposer og vandtætte tasker med blød inderside hjælper med at beskytte dine værdigenstande. Sørg altid for at din taske eller etuiet har et lukket lukningssystem for at forhindre vand i at trænge ind i tasken.

Læs altid produktinformationen, inden du tager din nye tørpose eller vandtætte taske i brug. Du skal se på dimensioner, kapacitet og lukningsmekanisme, inden du foretager dit valg. Desuden skal du se på den maksimale dybde og længde, som din taske kan nedsænkes i vand.

advanced-elements-cargopak-vandtaet-kajak-taske advanced-elements-deep-six-deck-pack-vandtaet-kajak-taske-fit advanced-elements-stashpak-rolltop-20l-vandtaet-kajak-taske

SE OGSÅ