[Guide 2023] Padel tennis bat | Prøv en bat-vælger >>

16. okt 2019 | Sportsgrene, Padel

Hvilket padel bat skal du vælge? Der er en række ting, som du skal tage i betragtning, når du vælger et padel bat.

For eksempel skal du først og fremmest vælge padel bat efter hvor erfaren du er. Så skal du også vælge padel bat efter, hvilken type padel-spiller du er.

Og først og fremmest skal du vælge et padel bat efter hvor du er lige nu rent spillemæssigt, og ikke hvilken type spiller du ønsker at blive. Jeg havde selv en idé om, at skulle være den aggressive og hårde spiller. Jeg er selv endt det helt modsatte valg af padel bat, og spiller nu med et kontrol-bat.

Her får du en guide til valg af dit næste padel bat – og en mulighed for at tage en padel bat test, så du nemt kan blive guidet til det rette valg blandt de forskellige padel tennis bat.

Padel bat-guide lavet af Padelshoppen.com

Padelshoppens bat-rådgiver består af 10 simple spørgsmål. Når de 10 spørgsmål i guiden er besvaret, så får du med det samme serveret en række padel bat, som passer på dine svar.

Selve udformningen og udvælgelsens-processen i padel bat guiden er skabt af padel-eksperten Mikkel fra Padelshoppen.

Padel bat-guide lavet af PadelSpecialist.dk

Padel bat guiden hos PadelSpecialist er lavet af Niklas og Peter. To padelspillere som betragtes som eksperter på padel-området.

7 steps skal du igennem før du får vist et lille og præcist udvalg af bat – baseret på dine svar i guiden. Testen er simpel og prøver at finde ud af hvilket niveau du er på og hvilken type padel-spiller du er.

Guide til valg af padel tennis bat – der er nogle ting skal du overveje…

Når du skal spille padel tennis, skal du selvfølgelig have det helt rigtige udstyr. Og det vigtigste er et padel bat – eller en padel ketcher, som nogen kalder det – men det er et bat. Padel tennis battet er lavet af glasfiber, kulfiber og carbon.

De kan selvfølgelig fås i forskellige modeller og prisklasser, og du bør vælge det padel tennis bat, som passer bedst til dit nuværende niveau og din spillertype.

Generelt set kan du – som første udgangspunkt – basere dit valg således:

Hygge-spiller: Før du får din teknik pudset af, skal du vælge et padel bat, som er let at spille med. Det er let og balanceret. Battet skal have god kontrol og have et stort sweet spot, så være “tilgivende” overfor mindre “fejl” og “svag” teknik.

Mellem-øvet spiller: Din spillestil er ikke helt på plads endnu, og du kan kigge efter et alsidigt bat, som kan dække enhver situation. Du bør kigge efter en god blanding af power og kontrol.

Avanceret spiller: Afhængigt af din spillestil skal du se efter et padel tennis bat med enten maksimal power eller stor præcision.

Hvad er dit niveau?

Som nævnt så skal du allerførst finde battet til dine evner og dit niveau. Det kan du inddele i tre grove kategorier som begynder, øvet og professionel.

I flere klubber benævnt Grøn, Blå og Rød. Og efterhånden som flere kommer til klubberne, så bliver rød nogen gange delt op i lyserød og mørkerød.

Vær opmærksom på, at du skal vælge bat efter dit nuværende niveau, og ikke den type spiller du håber på at blive.

Padel tennis battets hovedform

Der findes, som udgangspunkt, tre forskellige hovedforme på padel battet.

padel-bat-hovedform

🎾  Det diamant-formede padel bat er foretrukket af mange erfarne spillere. De er top-balancerede. Det giver mere power i slaget, flytter balancen væk fra håndledet, men gør også slaget sværere at kontrollere. Det såkaldte sweetspot er sværere at ramme.

Diamant er god til erfarne spillere, som er angrebsivrige.

🎾  Det dråbe-formede padel bat er det mest populære blandt øvede eller lettere øvede spillere. Det dråbe-formede bat giver en god blanding af kontrol og power. Battet vil virke afbalanceret i de fleste situationer.

🎾  Det runde padel bat er formentligt det bedste for begyndere. Balancen i battet er tættere på hånden end ved de to andre former, og det gør battet nemmere at håndtere. Det er også nemmere, at ramme sweetspot og det er et mere eftergiven bat, hvis ikke bolden rammer midt på padel battet. Du får mere kontrol med dine slag med det runde bat.

Vægten på padel battet

Vægten på et padel bat ligger generelt mellem 365 og 395 gram. Et “let” bat ligger mellem 365 gram og op til 375 gram og et “tungt” bat er over 375 gram og op til 395 gram. 

Som begynder skal du vælge et padel bat i den lette ende, da de er nemmere at håndtere. De tungere padel bat er sværere, at få op i fart, men de kan til gengæld give bolden ekstra fart.

  • Junior: 240 – 280 gram
  • Dame: 340 – 370 gram (360-365 gram er populær)
  • Mænd: 360 – 390 gram (375 gram er populær)

*Vægtene er generelle guidelines og kan være forskellige på tværs af køn, alder og preferencer.

Er du den offensive spiller eller den defensive?

De fleste angribende spillere spiller i venstre side og de defensive spillere spiller ofte i højre side. Som en offensiv spiller vil du sikkert foretrække et aggressivt padel bat, som har mere power end kontrol.

Det modsatte er selvfølgelig gældende, hvis du er den mere defensive type.

Grebet

Der findes forskellige tykkelser på selve grebet. Du kan også selv regulere tykkelsen via forskellige grebbånd. Det anbefales, at du skifter grebbånd med jævne mellemrum. Du kommer til, at svede en del og det vil ændre følelsen på grebet og med tiden og ødelægge det. Det vil kunne mærkes specielt meget, når du ikke ramme sweetspot’et. Så giver det en del rystelser i battet.

Det kan anbefales, at sætte et Hesacore greb under et overgrip, da det giver et sikkert greb og en grebs-position som er den samme hele tiden.

Padel battets ramme

Et padel bats ramme er oftest lavet af enten carbon eller glasfiber. Fiberglas er billigere end carbon, og det som oftest det materiale du finder anvendt på de “billigere” modeller. Tykkelsen er ofte mellem 36 og 38 mm.

Rammerne af carbon giver mest power og har den største holdbarhed.

Padel bat-guide lavet af Padelshoppen.com

Padelshoppens bat-rådgiver består af 10 simple spørgsmål. Når de 10 spørgsmål i guiden er besvaret, så får du med det samme serveret en række padel bat, som passer på dine svar.

Selve udformningen og udvælgelsens-processen i padel bat guiden er skabt af padel-eksperten Mikkel fra Padelshoppen.

Padel bat-guide lavet af PadelSpecialist.dk

Padel bat guiden hos PadelSpecialist er lavet af Niklas og Peter. To padelspillere som betragtes som eksperter på padel-området.

7 steps skal du igennem før du får vist et lille og præcist udvalg af bat – baseret på dine svar i guiden. Testen er simpel og prøver at finde ud af hvilket niveau du er på og hvilken type padel-spiller du er.

Hvad skal jeg kigge efter på et padel bat?

Skema med udgangspunkter som du kan tage, når du skal vælge et padel bat.

Type af spiller Børn Hygge-spillere Let øvede spillere Øvede spillere
Defensivt Offensivt
Behov Manøvre-dygtighed Manøvredygtighed Kontrol Alsidighed Præcision Manøvre-dygtighed Power
Form Rund Rund Dråbe Rund eller Dråbe Diamant
Balance Hovedlet Hovedlet Neutral Neutral eller Hovedlet Hovedtung
Vægt <320 gram <370 gram 370-375 gram 370-375 gram >375 gram
Materiale Skum Skum EVA EVA Skum

Babolat padel bat

Babolat har altid lavet kvalitetsketchere til tennis, så derfor er det også helt naturligt, at de skulle lave bat til padel tennis.

Populære padel bat fra Babolat:

Babolat Counter Veron 2024

Fakta om Counter Veron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en alsidig padelspiller med et godt spilniveau. Du værdsætter både kontrol og kraft. Vi vil især pege på battets overflade, som er en kombination af glasfiber og

Babolat Air Veron 2024

Fakta om Air Veron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, hvis du er en let øvet og øvet spiller, som søger et let bat, og din spillestil er allround. En bred målgruppe kan spille med dette bat grundet den lave vægt. Materialet er

Babolat Counter Viper 2024

Fakta om Counter Viper 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der har kontrollerende spillestil på banen. Du forsøger, at kontrollere spillet via defensiven, men når chancen for point byder sig, angriber du med power via det hårde

Babolat Air Viper 2024

Fakta om Air Viper 2024 padel bat fra Babolat: Spilletype: Air Viper er til dig, der søger et fantastisk manøvredygtigt bat. Et af de få top bats med så lav en vægt. Grundet den lave vægt henvender battet sig til en bred målgruppe af spillere, der søger e

Babolat Counter Viper 2023 Pakke ⚫️🔴

PAKKETILBUDDET GÆLDER KUN DENNE UGE - Så længe lager haves. Spillertype: Dette bat er til dig, der har en omstillingsparat spillestil på banen. Du forsøger, at kontrollere spillet via defensiven, men når chancen for point byder sig, angriber du med power.

Babolat Viper Carbon Victory Limited Edition

Fakta om Viper Carbon Victory Limited Edition fra Babolat: Bedst i Test: Blandt de bedste power padel bat i 2024 → Læs mere her. Spillertype: Dette bat er til dig, der som turneringsspiller søger høj kvalitet og værdi for pengene. Babolat Viper Carbon V

Babolat Air Viper 2023 Pakketilbud

Fakta om Air Viper 2023 pakketilbud fra Babolat: LIGE NU ⏰ Spar 13% ekstra på ALT fra Babolat. Brug kode "Babo13". Spilletype: Air Viper er til dig, der søger et fantastisk manøvredygtigt bat. Det er meget let padel bat, så den henvender sig t

Babolat Counter Vertuo 2022 Pakketilbud

Fakta om Counter Vertuo 2022 pakketilbud fra Babolat: LIGE NU ⏰ Spar 13% ekstra på ALT fra Babolat. Brug kode "Babo13". Spillertype: Dette bat er til dig, der er omstillingsparat på banen. Du vil gerne være kontrollerende og det vil du få med

Babolat Air Veron 2022 Pakketilbud

Fakta om Air Veron 2022 pakketilbud fra Babolat: LIGE NU ⏰ Spar 13% ekstra på ALT fra Babolat. Brug kode "Babo13". Spillertype: Dette pakketilbud er til dig, hvis du er en let øvet spiller, som søger et let bat, og din spillestil er allround.

Babolat Stima Spirit 2023

Fakta om Stima Spirit 2023 padel bat fra Babolat: Bedst i Test: Blandt de 9 bedste padel bat til kvinder i 2024 → Læs mere her. Med sin runde form og store sweetspot giver battet enestående kontrol og præcision i slagene. Dette letvægts padel bat er eks

Babolat Stima Energy 2023

Fakta om Stima Energy 2023 padel bat fra Babolat: Bedst i Test: Blandt de 9 bedste padel bat til kvinder i 2024 → Læs mere her. Spillertype: Babolat Stima Energy 2023 er det ideelle padel bat til både kvinder og mænd med et fin padelniveau. Med sin rund

Babolat Dyna Spirit 2023

Fakta om Dyna Spirit 2023 padel bat fra Babolat: Bedst i Test: Blandt de 9 bedste padel bat til kvinder i 2024 → Læs mere her. Spillertype: Babolat Dyna Spirit 2023 padel bat er et kvalitetsprodukt, der henvender sig til let øvede padelspillere og de de
Indlæs flere

Populære padel bat fra Drop Shot:

Drop Shot Kibo 2.0

Fakta om Kibo 2.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Dette bat er til dig, der søger dit første padelbat. Du har ikke meget erfaring med ketchersport og dit første bat skal derfor give dig kontrol. Med den runde hovedform og det bløde materiale skal du

Drop Shot Allegra

Fakta om Allegra padelbat fra Drop Shot: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en allround padelspiller. Du ønsker et bat, hvor du føler kontrol, der giver dig en god defensiv. Tilmed ønsker du at kunne gå i offensiven når chancen byder sig med både p

Drop Shot Premium 3.0

Fakta om Premium 3.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Drop Shot Premium 3.0 er det perfekte bat til øvede spillere, der kræver ultimativ kontrol over deres slag. Den hårde "oversize" overflade og centreret sweetspot, kombineret med en melle

Drop Shot Explorer 6.0

Fakta om Explorer 6.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Explorer 6.0 er til dig, der enten er en let øvet spiller eller øvet, som søger et bat du kan vokse sammen med. Battet giver dig god kontrol samt kraftfulde slag, grundet sit dråbeformede hoved.

Drop Shot Explorer Pro 5.0

Fakta om Explorer Pro 5.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Dette bat er til dig der er øvet padelspiller og søger kontrol. Du vil opleve et bat med meget kontrol grundet det store sweetspot. Du får et godt touch med bolden. Et virkelig solidt padelba

Drop Shot Canyon Pro 1.0

Fakta om Canyon Pro 1.0 fra Drop Shot: Spillertype: Dette bat er til dig der er en øvet spillet med en allround spillestil. Pablo Lima spiller med Canyon Pro 1.0, hvilket fortæller at battet er helt i top. Designet er i sig selv helt fantastisk. Form: Drå

Drop Shot Allegra 2.0

Fakta om Allegra 2.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Allegra 2.0 er til dig, der er en allround padelspiller. Du ønsker et bat, hvor du føler kontrol, der giver dig en god defensiv. Tilmed ønsker du at kunne gå i offensiven når chancen byder sig med

Drop Shot Conquerer 11.0

Fakta om Conquerer 11.0 padel bat fra Drop Shot: Spillertype: Dette bat er til den øvede og meget powerfulde spiller. Du vil gerne ind og slå powerfulde smashes. Du bør også vælge dette bat hvis din fysik er i top da battet er i den tunge ende. Form: Dråb

Drop Shot Yukon Pro 1.0

Fakta om Yukon Pro 1.0 padel bat fra Drop Shot: LIGE NU ⏰ Ekstra nedsatte priser på 2022 bat. Klik og se alle. Spillertype: Dette bat er til dig, som er en allround spiller med et fint niveau. Du får med dette bat en god blanding mellem kontrol og power

Drop Shot X-Cellerator 1.0

Fakta om X-Cellerator 1.0 padel bat fra Drop Shot: LIGE NU ⏰ Ekstra nedsatte priser på 2022 bat. Klik og se alle. Spillertype: Dette bat er til dig, der er en allround spiller med et højere niveau. Du søger fart i dit spil og med det dråbeformede hoved

Drop Shot Legend 3.0

Fakta om Legend 3.0 padel bat fra Drop Shot: LIGE NU ⏰ Ekstra nedsatte priser på 2022 bat. Klik og se alle. Spillertype: Dette bat er til dig, hvis du er en allround padelspiller på et fint niveau. Du vil gerne spille kontrolleret padel, men når chancen

Drop Shot Power 2.0

Fakta om Power 2.0 padel bat fra Drop Shot: LIGE NU ⏰ Ekstra nedsatte priser på 2022 bat. Klik og se alle. Spillertype: Dette bat er til dig, der er en let øvet/øvet spiller og søger et allround padel bat. Battets ydre er hårdt, hvor kernen er blød og g
Indlæs flere

Babolat padel bat

Babolat har altid lavet kvalitetsketchere til tennis, så derfor er det også helt naturligt, at de skulle lave bat til padel tennis.

Du kan se et udvalg af padel bat fra Babolat her:

Babolat Technical Veron 2024

Fakta om Technical Veron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der har en god teknik og ønsker et bat med god power. Overfladen er af carbonflex hvilket stadig sikrer en fin kontrol, så den passer godt til let øvede eller øvede, h

Babolat Counter Veron 2024

Fakta om Counter Veron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en alsidig padelspiller med et godt spilniveau. Du værdsætter både kontrol og kraft. Vi vil især pege på battets overflade, som er en kombination af glasfiber og

Babolat Air Veron 2024

Fakta om Air Veron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, hvis du er en let øvet og øvet spiller, som søger et let bat, og din spillestil er allround. En bred målgruppe kan spille med dette bat grundet den lave vægt. Materialet er

Babolat Technical Viper 2024

Fakta om Technical Viper 20234 fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en meget teknisk angrebsspiller. Du vinder pointene ved at spille offensivt og med power. Technical Viper kræver styrke eller god teknik, da battets sweetspot ikke er st

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024

Fakta om Technical Vertuo 2023 padel bat fra Babolat: Spillertype: Technical Vertuo Juan Lebron 2024 er til dig, der er en let øvet spiller, som ønsker et powerbat af høj kvalitet til en super god pris. Sweetspottet ligger i toppen af power, så du kan med

Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024

Fakta om Technical Veron Juan Lebron 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en let øvet hardhitter og ønsker et bat med god power. Overfladen er af carbonflex hvilket stadig sikrer en fin kontrol. Ideelt til tidligere tennis

Babolat Technical Viper Juan Lebron 2024

Fakta om Technical Viper Juan Lebron 2024 fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der er en meget teknisk angrebsspiller. Du vinder pointene ved at spille offensivt og med power. Technical Viper kræver styrke eller god teknik, da battets sweetspot

Babolat Counter Viper 2024

Fakta om Counter Viper 2024 padel bat fra Babolat: Spillertype: Dette bat er til dig, der har kontrollerende spillestil på banen. Du forsøger, at kontrollere spillet via defensiven, men når chancen for point byder sig, angriber du med power via det hårde

Babolat Air Viper 2024

Fakta om Air Viper 2024 padel bat fra Babolat: Spilletype: Air Viper er til dig, der søger et fantastisk manøvredygtigt bat. Et af de få top bats med så lav en vægt. Grundet den lave vægt henvender battet sig til en bred målgruppe af spillere, der søger e

Babolat Counter Viper 2023 Pakke ⚫️🔴

PAKKETILBUDDET GÆLDER KUN DENNE UGE - Så længe lager haves. Spillertype: Dette bat er til dig, der har en omstillingsparat spillestil på banen. Du forsøger, at kontrollere spillet via defensiven, men når chancen for point byder sig, angriber du med power.

Babolat Viper Carbon Victory Limited Edition

Fakta om Viper Carbon Victory Limited Edition fra Babolat: Bedst i Test: Blandt de bedste power padel bat i 2024 → Læs mere her. Spillertype: Dette bat er til dig, der som turneringsspiller søger høj kvalitet og værdi for pengene. Babolat Viper Carbon V

Babolat Technical Veron 2022 Pakketilbud

Fakta om Technical Veron 2022 pakketilbud fra Babolat: LIGE NU ⏰ Spar 13% ekstra på ALT fra Babolat. Brug kode "Babo13". Spillertype: Dette bat er til dig, der er en hardhitter og ønsker et bat med god power. Overfladen er af carbonflex hvilke
Indlæs flere

Balancen

Balancen på battet spiller en stor rolle i den måde du kan manøvrerer battet på.

Battet kaldes hovedtungt, når det er over 275 mm. Giver maksimal kraft, men er sværere at håndtere.

Battet har neutral balance, når det er omkring 270 mm. Det giver dig et bat som er mere alsidigt.

Er battet under 265 mm er battet hovedlet. Battet føles lettere, da vægten ligger tættere på grebet. Hvilket giver dig hurtigere reaktioner og kontrol.

Så er du nybegynder, så kunne det være, at du skulle kigge i den retning, når du vælger et padel tennis bat.

Bløde padel bat

Bløde padel bat er primært lavet i glasfiber. Det materiale giver en større grad af fleksibilitet, hvilket betyder, at når bolden rammer battet, så springer den mere.

Derudover absorberer de også det meste af energien, når de kommer i kontakt med bolden, hvilket gør dem nemmere at kontrollere og er derfor ideelle for begyndere. Det er derfor nemmere, at returnere hurtige bolde.

Hårde padel bat

De hårde bat er lavet i carbon / kulfiber. Det materiale er hårdere og mindre fleksibelt end glasfiber. Generelt har bløde padel bat ikke carbon i deres materiale (ellers har de kun meget lidt). Carbon-bat er dyrere, fordi de også er mere holdbare end de bløde, fordi carbons kvalitet og egenskaber forbliver intakte i længere tid.

Der er et stort udvalg af typer af carbon (som fx 12k carbon), så det er også vigtigt at kende niveauet af hårdhed og fleksibilitet af det.

Vægt

Vægt er en vigtig faktor. Der er ingen regler for vægten på battet, så det afhænger meget af dine preferencer som spiller.

Padel bat er delt op i to vægtklasser. Let og tung.

Bat under 370 gram er lettere at håndtere og bedre egnet til hurtige reaktion i flugt-spillet. Men mindre kraftfulde. Nybegynder vælger ofte et lettere bat.

Kvinde-bat ligger ofte mellem 340 gram og 370 gram.

Børne-bat (5 til 10 år) ligger ofte mellem 280 gram til 340 gram.

Bat over 375 gram har mere power men mindre kontrol, specielt hvis du er nybegynder. Et bat over 375 gram er effektiv i det offensive spil, men kræver meget mere af dine tekniske færdigheder.

De tunge bat kan generere mest power, men lidt mindre kontrol – og er ofte mest brugt af de spillere, som har mest erfaring med spillet. Hvor et lettere bat vil give mere kontrol og mindre fart. Hvilket jo så også er mere passende for en nybegynder.

I forhold til “let” og “tung”, så snakker vi få gram stadig. Men alt efter formen og balancen på battet, så kan det føles som en stor forskel. Du vil formentlig ofte høre det som “hovedtung”, når andre spillere snakker om det.

De fleste padel bat til voksne spillere vejer mellem 370 gram og 375 gram. Et godt interval for dig, som vil have en blanding af power og kontrol.

Kernen

Kernen er skummet i midten af padel battet. Det som battet er fyldt ud med mellem de to slagflader.

De mest anvendte gummityper er:

Skum. Skummet bruges til at lave padel bat med et blødt touch. Det er et billigere og mere fleksibelt materiale. Så det bruges mest i bat til begyndere.

EVA. EVA gummi er det mest brugte. EVA gummi er mere holdbart og stift end skum.

Spiller en øvet spiller ofte og hårdt med at bat med skum-fyld, så vil det hurtigt blive ødelagt og slidt.

Sådan vælger du padel tennis bolde

En padel tennis bold ligner en helt almindelig tennisbold, men er det dog ikke.

Dit valg af bolde til padel tennis skal afhænge hvor meget du spiller og hvor erfaren du er.

🎾 Du spiller lejlighedsvist…

Spiller du lejlighedsvist, så vil du sikkert foretrække en bold med et lavt tryk, da boldens bouce ikke er så hurtigt. Det vil give Jer flere dueller og mere spil.

🎾 Du spiller på regulær basis…

Spiller du på mere regulær basis, så har du brug for bolde, som er slidstærke og har lidt højere tryk. De er mere livlige og giver et bedre bounce.

🎾 Du spiller meget…

Hvis du spiller ofte og meget padel tennis, så vil du sikkert foretrække en mere livlig padel bold med et hurtigt bounce. En padel bold med et højt tryk vil give dig dette. Du vil også kunne give bolden mere spin.

Kan man genbruge padel bolde? [læs om det her…]

Padel bolde med højt tryk vs. lavt tryk

Padel bolde med lavt tryk er lavet af tykkere materiale og vil holde i længere tid. Padel bolde med højt tryk er lettere og er lavet med et tyndere materiale. De vil give dig mere komfort i spillet.

Du kan se en sammenlignings-video af forskellige tryk i padel boldene nedenfor.

Find dine padel bolde her:

Babolat Ace Padel X3 (24 rør)

Ny bold fra Babolat som er til dig, der søger en hurtig bold til padel. Fin holdbarhed og i rigtig fin kvalitet. Anerkendt af FIP (International Padel Federation. I hvert rør er der 3 bolde. Andre tilbud på Babolat Ace Padel X3 bolde: Se tilbud på 1 rør B

Babolat Ace Padel X3 (7 rør)

Ny bold fra Babolat som er til dig, der søger en hurtig bold til padel. Fin holdbarhed og i rigtig fin kvalitet. Anerkendt af FIP (International Padel Federation. I hvert rør er der 3 bolde. Andre tilbud på Babolat Ace Padel X3 bolde: Se tilbud på 1 rør B

Babolat Ace Padel X3 (3 rør)

Ny bold fra Babolat som er til dig, der søger en hurtig bold til padel. Fin holdbarhed og i rigtig fin kvalitet. Anerkendt af FIP (International Padel Federation. I hvert rør er der 3 bolde. Andre tilbud på Babolat Ace Padel X3 bolde: Se tilbud på 1 rør B

Babolat Ace Padel X3 (1 rør)

Ny bold fra Babolat som er til dig, der søger en hurtig bold til padel. Fin holdbarhed og i rigtig fin kvalitet. Anerkendt af FIP (International Padel Federation. I hvert rør er der 3 bolde. Andre tilbud på Babolat Ace Padel X3 bolde: Se tilbud på 3 rør B

Tretorn Serie+ Padel Tour (24 rør)

Introduktion til Tretorn Serie+ Padel Tour: en topklasse padel bold designet til turneringsbrug med høj hastighed. Med TRI-TEC™ teknologi sikres god holdbarhed. Den ekstra tynde gummikerne kombineret med letvægtigt Duraweave filt giver en ultimativ forn

Bullpadel Premium Gold (3 rør)

Premium Gold fra Bullpadel er en padelbold med meget fart, høj kvalitet og lang holdbarhed. Bolden giver rigtig fin kontrol. Køb her en pakke med 3 rør. I hvert rør er der 3 bolde.

HEAD Padel Team Padelbolde (24 rør)

Designet specifikt til nybegyndere og lejlighedsvise spillere, gør denne bold padelspillet endnu sjovere og mere tilgængeligt. Den er langsom og let at kontrollere, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet, mens du forbedrer din teknik. Udover den i

HEAD Padel Team Padelbolde (7 rør)

Designet specifikt til nybegyndere og lejlighedsvise spillere, gør denne bold padelspillet endnu sjovere og mere tilgængeligt. Den er langsom og let at kontrollere, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet, mens du forbedrer din teknik. Udover den i

HEAD Padel Team Padelbolde (3 rør)

Designet specifikt til nybegyndere og lejlighedsvise spillere, gør denne bold padelspillet endnu sjovere og mere tilgængeligt. Den er langsom og let at kontrollere, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet, mens du forbedrer din teknik. Udover den i

HEAD Padel Team Padelbolde (1 rør)

Designet specifikt til nybegyndere og lejlighedsvise spillere, gør denne bold padelspillet endnu sjovere og mere tilgængeligt. Den er langsom og let at kontrollere, hvilket giver dig mulighed for at nyde spillet, mens du forbedrer din teknik. Udover den i

Tretorn Serie+ Padel Tour (1 rør)

Introduktion til Tretorn Serie+ Padel Tour: en topklasse padel bold designet til turneringsbrug med høj hastighed. Med TRI-TEC™ teknologi sikres god holdbarhed. Den ekstra tynde gummikerne kombineret med letvægtigt Duraweave filt giver en ultimativ forn

Tretorn Serie+ Padel Control

Tretorn Serie+ Padel Control padel bolde med en medium hastighed. Bolden har en yderst responsiv blød gummikerne og et letvægtigt Duraweave filt, der tilbyder rigtig god kontrol. Relaterede kategorier: Se alle padel bolde fra vores sortiment Se alle padel
Indlæs flere

SE OGSÅ