Masterfit TP900 romaskine | Se de skarpeste priser her

18. apr 2022 | Masterfit, Romaskiner, Træningsudstyr

Masterfit TP900​ romaskine

Masterfit fremstiller romaskiner, der er det perfekte match til hjemmetræningen for dig, der ønsker effektiv træning med gode og hurtige resultater. Master TP900 er én af de mest populære valg af romaskiner til hjemmet.

Masterfit W Rower 400 Romaskine

Romaskinen har et vandmodstands system, der giver en realistisk følelse af at ro på vandet. Dette er maskinen til dig, der ønsker en autentisk træningsoplevelse derhjemme. Her får du en blød og rolig træningsoplevelse, der ligner den, du får ved at ro i v
TILBUD

Masterfit TP900 Romaskine

Romaskinen Masterfit TP900 har en kraftig og stabil konstruktion samt et luftbaseret modstandssystem. Romaskinen er udviklet til meget brug og ideel til virksomhedens motionsrum, eller dig der vil have det bedste. De 9 modstandsniveauer giver dig muligh

Masterfit TP900 specifikationer

  • Vægt: 40 kg
  • Modstandsniveauer: 9 stk
  • Maks personvægt: 135 kg
  • Længde x bredde x højde: 240 x 62 x 90 cm

 

Masterfit TP900 romaskinen: Til hjemmetræning eller til kontoret

Masterfit TP900 romaskinen er effektiv til hjemmetræning eller til virksomheden, der ønsker at give deres medarbejdere muligheden for at træne i pauserne eller efter en endt arbejdsdag.

TP900 er udstyret med et luftbaseret modstandssystem, der betyder, at man får det bedste ud af sin træning. Romaskiner hitter allerede i mange hjemmebaserede træningsrum, og her kan man hurtigt få pulsen op, mens man træner hele kroppen. Der er allerede mange, der har glæde af at bruge romaskine til hjemmetræning, og du kan blive en af dem.

Masterfit TP900 har forskellige modstandsniveauer

Masterfit TP900 romaskinen kan indstilles til forskellige modstandsniveauer, så du kan indstille den præcis efter dit behov. Du kan altså selv bestemme, hvor hård din træning skal være, og effekten kan mærkes i hvert eneste rotag. Kædetrækket giver dig desuden et jævnt tag, så træningen føles behageligt, og det er noget, man kan fortsætte med at gøre i lang tid.

Masterfit TP900 giver god træning af ryg og arme

Masterfit TP900 fungerer særdeles godt til træning af arme og ryg. Du kan hurtigt mærke, hvordan det syrer i armene, når du sidder på sædet og hiver i kædetrækket. Det er effektiv træning af dine arme, og hvis du bruger den jævnligt, vil du hurtigt kunne se resultater på dine arme og mærke en positiv forskel i din ryg. Der er mange, der glemmer at træne ryggen, når de dyrker motion, men ryggen er enorm vigtig at huske at træne, for det er den, der skal holde os rank og give os en god holdning.

Træningen af hele kroppen

Selvom man bedst kan mærke virkningen i ryg og arme, så træner man faktisk hele kroppen, når man træner på en romaskine. Hele kroppen arbejder sammen mod det luftbaserede modstandssystem for at hive kædetrækket tilbage, og du vil hurtigt efter kort brug opleve at kunne mærke det i hele kroppen.

Romaskinen er skånsom mod led og muskler

Der er mange, der oplever skader, når de begynder at træne. Det betyder, at de må sætte træningen på pause, indtil kroppen har bygget sig selv op igen. Masterfit TP900 er skånsomme mod led og muskler, så du ikke overkompenserer en bestemt del af kroppen, mens du træner alle muskler. Det er træning, der er smart og effektiv.

God cardio

Romaskinerne fra Masterfit er ikke kun gode, når det gælder træning af ryg og arme. Den fungerer også godt til din cardiotræning, hvor du hurtigt kan få pulsen op og forbrænde nogle hurtige kalorier. Maskinen fungerer både godt til opvarmning, men også som en del af styrketræningen i ens træningsplan.

Skal du have en Masterfit TP900 romaskine til hjemmetræning?

Hvis du ønsker en effektiv samt skånsom træning af hele kroppen med fokus på arme og ryg, så er Masterfit TP900 det perfekte match til dig. Den kan indgå som en del af din træningsrutine, og du vil hurtigt opleve resultater, hvis du bruger den jævnligt.

Andre Masterfit fitnessmaskiner

Masterfit har lavet en række forskellige fitnessmaskiner. Udover Masterfit crosstrainere findes der også Masterfit Motionscykler og Masterfit romaskiner.

SE OGSÅ