Masterfit motionscykel | Se de skarpeste priser her

18. apr 2022 | Masterfit, Motionscykler, Træningsudstyr

Masterfit motionscykel

En motionscykel er det helt rette valg af træningsmaskine for dig, som vil dyrke skånsom motion og styrke hjertet. Når du vælger en Masterfit motionscykel, får du et af markedets billigste og mest slidstærke træningsredskaber. Du finder forskellige udgaver af cykler fra den respekterede producent, som alle er udstyret med gode indstillingsmuligheder, mange træningsprogrammer og forskellige modstandsniveauer.

TILBUD

Masterfit TP900 Motionscykel

Kraftig og robust motionscykel fra Masterfit. Motorstyret magnetmodstand der giver god driftsikkerhed. Konstruktionen på cyklen er forstærket for at kunne klare flere timers daglig brug. Du finder også et kraftigt styr med forskellige grebsmuligheder, som
TILBUD

Masterfit TP200 Motionscykel

Masterfit TP200 er en motionscykel som er meget brugervenlig, og dermed nem at anvende for alle aldre. Modstanden reguleres på displayet og du får hele 32 modstandsniveauer. Det digitale display viser tydeligt de vigtigste informationer for din træning, s

Perfekt til konditionstræning og forbedring af hjertekarkredsløb

Det gode ved Masterfits maskiner er, at de er bygget i komfortable designs og har brugervenlige indstillinger. Du behøver med andre ord ikke at være erfaren med at cykle på en motionscykel for at få masser af gode, behagelige og udbytterige træningstimer.

Din nye Masterfit indendørscykel er let at komme godt i gang med, og den er nem at samle. Mens spinningcyklerne primært er for de fitnessudøvere, som træner professionelt, er en klassisk motionscykel det rette valg for dig, der skal i gang med genoptræning, eller som vil have de bedste træningsvilkår derhjemme.

Du kan 100% selv styre, hvor meget modstand der skal være i pedalerne. Alle indstillinger foregår manuelt, så du kan få den træning, der matcher dit niveau.  

Designet med respekt for din komfort og sikkerhed

Mange motionister foretrækker maskiner med manuelle indstillinger. Disse giver stor kontrol, så du hele tiden kan justere modstanden efter behov og personlige hensyn. Vil du være sikret gode og motiverende træningsforhold lang tid frem, kan det svare sig at vælge en Masterfit motionscykel med mange træningsprogrammer. Her bliver du vejledt og guidet til at indstille modstand og justere farten.

For at kunne koncentrere dig fuldt om dit træningsprogram, skal du sidde komfortabelt og sikkert på din motionscykel. Der er sikkerhedsspænder over pedalerne, som forhindrer, at dine fødder smutter, når du træder til i pedalerne.

Masterfit motionscykler er designet med alle de nødvendige indstillingsmuligheder for både højde af sæde og vinkel af styr.

Det er let og ubesværet at justere indstillingerne. Dermed kan din træningsmaskine anvendes af flere medlemmer i husstanden.

Køb Masterfit motionscykel til de skarpeste priser

Er det første gang, du køber træningsmaskine til hjemmet, vil prisen helt naturligt have stor indflydelse på dit valg. Masterfits maskiner befinder sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen sammenholdt med andre kvalitetsmaskiner. Du får masser af kvalitet for pengene, som kommer til at give dig de bedste muligheder for at træne og styrke dit hjerte fremover.

Én af de primære årsager til, at Masterfit motionscykler generelt kan købes til skarpe priser, skyldes design og teknik. Der er ingen motor i maskinen men derimod et svinghjul, som er den vigtigste del i forhold til, at du kan generere fart på maskinen.

Des mindre avanceret teknik der er i din maskine, des mindre er der, som kan gå i stykker. Du kan se frem til at bruge din cykel til indendørs træning år efter år. Din Masterfit maskine er lavet af solide materialer, som giver den høj slidstyrke.

Bygget til utallige timers god cykeltræning

Når du skal vurdere, hvor slidstærk din Masterfit maskine til motion og træning er, kan du forholde dig til, hvor mange kilo maskinen er bygget til at kunne håndtere. Des større belastning, der mere solid og rustik er din maskine.

Hvor andre motionscykler kan klare en brugervægt på op til 110kg, kan personer på 130kg anvende de nyeste cykler fra Masterfit. Er du klar til at gøre alvor af din drøm om vægttab, er det afgørende for din succes med vægttabet, at din maskine er bygget til dine behov.

Når du begynder at cykeltræne, skal det være behageligt at motionere med det omfang af modstand, som matcher dit nuværende, fysiske niveau.

De mest veludstyrede motionscykler fra Masterfit har hele 32 modstandsniveauer, som du let kan vælge i mellem. Når du justerer niveau, vil det ske som en glidende overgang, så du ikke oplever ’hak’ eller afbrydelser i din træning, når du cykler op ad bakke eller slækker på modstanden.

Vælg stilren og moderne Masterfit motionscykel til hjemmet

Udseende og design har stor betydning, når din træningsmaskine skal stå fremme i hjemmet og have sin faste plads. En masterfit motionscykel er lavet i et stilrent look, der vil passe til både den moderne, kreative og personlige indretning.

Farverne på maskinerne er hvide og sorte, og der er ofte elementer med et metallignende look.

Andre Masterfit fitnessmaskiner

Masterfit har lavet en række forskellige fitnessmaskiner. Udover Masterfit crosstrainere findes der også Masterfit Motionscykler og Masterfit romaskiner.

Tjek dette monster af en fitnesscykel ud – Wahoo KICKR Bike

SE OGSÅ