Er det vigtigt med god kvalitet på en airtrack?

En god kvalitet på en airtrack giver dig ikke bare de bedste muligheder for, hvordan du bruger den til, at udføre tekniske bevægelser og spring. Det sikre også at den vil holde i årevis.

På dagens marked er der mange producenter, som producerer airtracks, hvilket kan forvirre dig en hel del, for hvad der er god kvalitet eller hvad der er dårlig kvalitet. Mange forfalskede produkter sælges som gode kvalitetsprodukter til kunderne, hvilket resulterer i konsekvenser af, at det er svært for brugerne at identificere, om de oppustelige springbaner er af gode eller ej.

Airtracks bruges af klubber og proffer

Airtrack produkter er meget brugte i springklubber, gymnastikforeninger, dansestudioer, til performance-træning og til træning og/eller leg i hjemmet og i haven. De kan også bruges på vandet om sommeren. De er nemlig lavet af samme materiale som oppustelige SUPs. Ikke at de på nogen måde kan sammenlignes og bruges som en SUP. Men ungerne elsker at lege på dem på vandet. Airtracks er især i høj kurs hos børn og unge.

funtrax-airtrack-springbane-til-hjem-og-profKvalitet og anmeldelser af airtrack

Før du køber så skal du skal være helt sikker på, at din kommende airtrack har gennemgået streng inspektion for, at sikre et sikkert produkt uden fejl og mangler.

Hvordan man kan identificere en god springbane er, at du kan se på de forskellige mærkninger og certificeringer, samt anmeldelser fra andre købere på diverse sider.

Airtracks kan produceres af rigtig mange producenter. Er der et stort marked for et produkt, så vil der dukke mange producenter op. Både dem som vil producere gode produkter, men desværre også dem, som vil tjene hurtige penge og lave noget billigt skrammel.

Følgende forslag er en god hjælp til dig til, at vælge en god kvalitet af din nye airtrack. Uanset om du er en professionel atlet eller bruger den i hjemmet eller om du er ung eller gammel, så vil en airtrack af en god kvalitet, som fx. Funtrax, give dig en behagelig, sjov og sikker træning og oplevelse.

Størrelsen på springbanen ​ kan tilpasses efter behov, korrekt størrelse kan medvirke til at forbedre brugernes færdigheder og øge effektiviteten under træningen.

En airtrack er bærbar og nem at opbevare hjemme

Det mest fremtrædende træk ved en perfekt bane er at den skal være let, bærbar, nem at opbevare. Det er meget bekvemt, at kunne transportere den hvor hen du ønsker og som du har brug for. Airtracken skal være tyk nok til, at forhindre brugerne i at komme til skade. At have en god springbane kan sikre at undgå usikker motion og træning. Vælg en god kvalitet af airtrack, hvis det er vigtigt for dig, at forbedre dine færdigheder i sikkerhed – og fordi det bare giver dig en langt bedre oplevelse og vil holde i årevis.

funtrax-pro-airtrack funtrax-pro-airtrack-incline funtrax-pro-airtrack-crash-mat 

Børn elsker at tumle på airtracks

Udover at tumle på en airtrack eller en stor blød madras, så kan du også finde på mange andre ting som dine børn kan få stor glæde ved. Ovre på Klodsmajor.dk har de samlet en masse gode idéer og tips til en god og sund hverdag for dine børn.

Sikkerhed på en airtrack

For at få stor gavn af din airtrack i mange år, så kan du se et sæt regler her, som er baseret på erfaringer og feedback fra flere brugere, og som bør respekteres:

 • Airtracks skal opsættes efter anvisningner fra producenten.
 • Kontrollér altid overfladen, den skal være ren, tør og jævn. Når du er udenfor skal du altid sørge for et helt plant underlag under airtracken.
 • Hvis du vil flytte med springbanen, skal du, om muligt, bruge håndtagene på siderne. Undgå at trække den over jorden for ikke at skade eller slide den.
 • Der bør være en passende ledsager tilstede, i tilfælde af at nogen kommer til skade, hvis den er i brug.
 • Brug ikke en airtrack i fugtige rum. Den kan blive glat og det kan resultere i personskader.
 • Brug ikke en springbane i regn. Den kan blive glat og det kan resultere i personskader.
 • Opbevar den ikke snavset eller våd. Rengør den efter brug. Sådan sikrer du at den holder i årevis.
 • Brug ikke sko, men enten bare fødder eller strømper, som er beregnet til denne type måtter.
 • Hvis man bruger et manometer (trykmåler) under oppustningen, så skal man fjerne manometeret, mens luftbanen er i brug.
 • Anbring sikkerhedsmåtte (crash mat) i enderne af din airtrack.
 • Når du bruger springbanen, skal der være en måtte til landing. Denne kan forbindes med velcro, som også vil undgå et lille rum mellem måtterne.