InsideCoach kan skaffe dig en karriere som professionel fodboldspiller! – InsideCoach smart ball ⚽️

22. jul 2018 | Fodbold

InsideCoach er en awesome tech gadget, som kan tage dine tekniske færdigheder som fodboldspiller til et nyt niveau!

InsideCoach er en smart ball – eller en intelligent fodbold – som har potentialet til, at blive årets (flere år frem også) julegave til teenagedrengen, eller pigen, med store drømme om en professionel karriere som fodboldspiller.

InsideCoach er en intelligent fodbold, som både kan øge motivation til træning og udvikle dine tekniske færdigheder med en fodbold. InsideCoach kan blande nogen af de mest populære hobbies hos de unge. Nemlig spil/teknologi og fodbold. Fra udviklernes side er fodbolden ikke kun udviklet for, at forbedre dine tekniske færdigheder med en fodbold. Den er også udviklet for, at få børn og unge ud og motionere – gennem leg.

Ifølge InsideCoach’ udviklere, Kaiser Family Foundation, stopper ca. 70% af unge med deres sport, når de bliver 13 år. Af den simple grund, at det stopper med at være sjovt. Og endnu mere alvorligt, så er en af de mest hastigt voksende sundhedsproblemer overvægt!

Denne fodbold er udstyret med sensorer, som kan registrere enhver bevægelse og berøring af bolden. Og det er vel at mærke i real time. Du behøver ikke vente til du kommer hjem med, at finde ud af hvem, der kunne sparke hårdest eller hvor mange berøring du har haft med bolden.

Læs videre og find ud af, hvad denne fodbold tilbyder af super fede features!

Der medfølger en app til både iOS og Android, som kan monitorere alle fodboldens bevægelser og berøringer. App’en har en række udfordring med forskellige udfordringer. Som blandt andet kan bruges til, at udvikle helt specifikke færdigheder.

Selve kontakten mellem bolden og mobilen, eller tablet, sker via WiFi, så den rækker både længere og hurtigere end Bluetooth. Det gør at du får lynhurtig real time feedback. En vigtig og afgørende feature for eksempelvis for en træner, som gerne vil have info omkring spillet som det sker. Eller forstil dig, at dig og vennerne har skudstyrke-konkurrence. Hvem kan sparke hårdest eller hvem kan skrue bolden mest?

En anden fed feature ved InsideCoachs software er, at det er en åben struktur, så man kan regne med en masse tredjeparts programmer, som f.eks. spil-apps og andet, som kan gøre legen med bolden endnu mere motiverende.

Det bliver gamification på højeste niveau!

Video her viser en anmeldelse fra Daily Planet

 

Video’en her er fra InsideCoach og den er deres salgsvideo.

 

SE OGSÅ