Det bedste løbebånd til hjemmet

9. dec 2021 | Uncategorized

Et løbebånd er ikke blot et løbebånd, men dette forstår man som regel først når man har prøvet nogle forskellige mærker og modeller af. Her kan du læse mere om hvordan du finder frem til det bedste løbebånd derhjemme og hvad hjemmetræning på et løbebånd kan gøre for dig.

Undgå at energien til træning daler og invester i stedet i noget ordentligt udstyr

I Danmark ser man ofte en tendens til at folk får en idé om at nu skal der trænes helt vildt, men hurtigt falder fra igen. Der kan være mange årsager til hvorfor at motivationen forsvinder og hvis du netop står med en masse energi bag tanken om at skulle i gang med at træne en masse, så kan det være en god idé at være opmærksom på at der vil komme tidspunkter hvor motivationen forsvinder helt eller delvist.

Når motivationen for at træne daler, så gælder det for det første om at være bevidst om at dette er ved at ske og det er her hvor du får testet om du har det der skal til indeni eller om du har rygrad som en regnorm. De fleste der tillader sig selv en pause fra træningen, ender med at gå i stå med træningen og hvis du ved at det ikke er der du skal hen, så gælder det om at hive dig selv op i kravetøjet, hvis du kan mærke energien for træningen dale.

Hvis du ikke ønsker at træne i et fitnesscenter, men hellere vil etablere træningsmuligheder derhjemme, så er det vigtigt at du sætter dig godt ind i hvad det bedste til hjemmet er. Online kan du finde frem til nogle ”bedst i test” -sider, hvor du kan læse om de nyeste modeller og mærker og blive klogere på, hvad der gør et løbebånd til det bedste på markedet.

Find frem til hvilke funktioner der er vigtige for dig og spar penge

Ofte er det de mange funktioner som løbebåndet har indbygget, der gør om det er den bedste i test. Her kan du faktisk spare en del penge ved at se på, om de funktioner der har vægtet højt i testen, også har relevans for hvad du gerne vil opnå med løbebåndet. Der er dog hele tiden tale om en udvikling i forhold til teknologien og design og det er derfor helt sikkert at det billigste løbebånd du kan finde på markedet den dag i dag nærmest vil overgå det bedste og dyreste løbebånd som du kunne købe for 10-15 år siden.

Du får i dag meget mere for pengene og når du samtidig sparer de penge du ellers ville bruge på at komme i fitnesscenteret, så er det næsten ikke muligt at gå forkert i byen med et køb af et nyere løbebånd, selv hvis prisen er helt i bund og funktionerne er færre end hvad de ellers kan byde på i dag.

For en følelse af at løbe udenfor. Foto: Unsplash

Få oplevelsen af at løbe udenfor i et udendørs terræn

Noget der er godt at se på er, at du får fingrene i et løbebånd som kan det den skal kunne for dig. Det kan være at du finder det vigtigt at den er utrolig lydsvag og så er det selvfølgelig den model i bedst i test der får mest ros for det lave støjniveau som du bør vælge.

Hvis du egentlig godt kan lide at løbe udendørs, så længe at vejret er til det og du blot er på udkig efter træningsudstyr til hjemmet fordi det er blevet vinter og vådt udendørs, så kan det være at du bør vægte nogle af de funktioner der giver dig en fornemmelse af at løbe ude i det fri. De fleste nyere maskiner kan indstilles i stigning og hældning, modstand mv. som kan være med til at give en fornemmelse af at man løber ude i det fri.

Læs om løbebånd til Zwift.

SE OGSÅ