Derfor skal du dyrke yoga – og gerne ofte

12. jul 2017 | Yoga

Tid til at ramme måtten.

Der er en grund til, at den gamle praksis har stået tidstesten. Yoga er en samlet kropsoplevelse med både fysiske og mentale fordele. For ikke at nævne det faktum, at der er endeløse muligheder, gør det til en af ​​de mest alsidige måder at træne på.

Men lyt ikke bare til os – lad videnskaben tale for sig selv. Til ære for den internationale dag for yoga er nedenstående 10 forskningsunderbyggede grunde til at indarbejde mere yoga i dit liv:

simple yoga oevelser for begyndere

1. Yoga er den ultimative stress-reliever

Føler du dig stresset? Gå til et yoga-studie. Forskning viser, at øvelsen kan reducere stressniveauet og sænke blodtrykket. Yoga kan endda reducere symptomer på mere alvorlige psykiske problemer som angst.

2. Det er god træning

Yoga må ikke skrige “hjertepumpecardio”, men stol på os, det er en af ​​de bedste måder at få motion på. Forskning viser, at yoga er en sund måde at tabe sig på, især for mellemaldrende individer.

3. Det er en glimrende måde at lave styrketræning på

Yoga engagerer så mange muskelgrupper, fra din core til dine arme. Det er en fantastisk måde at bytte dine vægte på en gang imellem for noget andet. Tror du ikke på os? Prøv yoga og føl forbrændingen.

En anden måde at øge din forbrænding på gennem træning er med en Reviber Fusion vibrationstræner.

4. Det kan gøre dit sind skarpere

Boost det med et par Sun Salutations eller Downward Dog. Motion er en naturlig måde at skærpe din hukommelse på. Yoga, især, kan også hjælpe med at øge hjernens funktion og forbedre reaktionstid efter træning.

5. Yoga kan lette smerter

Nakkesmerter, knæsmerter, rygsmerter … you get the picture. Yoga er modgift til disse typer af lidelser. Øvelserne kan hjælpe med at lindre kroniske smerter, ifølge Harvard Medical School. Her er et par yoga-øvelser, du kan prøve næste gang din krop tigger om en lille lettelse.

Døjer du med ondt i nakken, så skal du læse vores artikel omkring, at fjerne smerter i nakken.

6. Det kan hjælpe dig med at sove

Glem søvnhjælpemidlerne, lad yoga give dig en dejlig søvn. Forskning viser, at øvelserne kan hjælpe med søvnløshed. Og med det er beroligende fordele, er der ingen tvivl om, at dit sind vil være afslappet og forberedt til hvile.

7. Yoga kan være godt for migræne

En undersøgelse fra 2007 viste, at yoga bidrog til at reducere hyppigheden og intensiteten af ​​migræne hos patienter.

8. Det kan sætte dig i “stemning”

Hvis du vil skrue op i varmen i soveværelset, vil du måske gerne gå til yoga-studiet først. Forskning tyder på, at aktiviteten kan øge seksuel tilfredshed. Og her er beviset, det er ikke kun en kvindelig aktivitet: Undersøgelser viser, at seksuel præstation er forbedret for både kvinder og mænd, når de praktiserer yoga.

9. Det gør dig mere fleksibel og afbalanceret

Sig farvel til kluntethed. En regelmæssig yoga praksis kan hjælpe med at forbedre din balance og muskelfleksibilitet. Og stress ikke, selvom du er en nybegynder: Der er måder at dyrke yoga på, så de passer til dine ikke-så-fleksible lemmer, indtil du bliver mere erfaren.

10. Det kan føre til en lykkeligere sindstilstand

Hvem ville ikke have en glædelig hverdag efter de lige har haft en beroligende, men udfordrende træning? Undersøgelser tyder på, at yoga kan øge dit humør. Namaste til det.

Klar til at ramme måtten?

SE OGSÅ