De fleste kan godt lide at få massage, og hvis man er øm i skuldre, nakke, ryg, ben eller arme efter en lang arbejdsdag, er der intet skønnere end at blive masseret. Vil man gerne have adgang til en god omgang massage hver dag, så er en massagestol en glimrende løsning – frem for at skulle til massøren en eller flere gange om ugen.

Selv med en billig massagestol kan man både få afspændt musklerne, og man kan også forebygge fx rygproblemer eller skulderproblemer, som mange døjer med, hvad enten de har et hårdt fysisk krævende job, eller sidder stille på en kontorstolstol mange timer om dagen. Man kan dermed opnå et dagligt velvære, som giver energi og overskud.

Udvalg af billige massagestole

De billige massagestol, som er vist er starter fra kun godt 5.000 kr. Ofte ser man massagestole til over 30.000 kr. Og på trods af, at du kan betragte disse massagestole som billige, så er kvaliteten rigtig god, og til brug i hjemmet til en lille familie, så er det nogle rigtigt gode valg.

Beurer MC3800 HCT Design Massagestol

Se produktet her

Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol

Se produktet her

Finnspa Premion Black Massagestol

Se produktet her

Finnspa Premion Creme Massagestol

Se produktet her

Massagestol - Dugles - inSPORTline - Grå

Se produktet her

Massagestol - Gambino - inSPORTline - Sort

Se produktet her

Massagestol - Marvyn - inSPORTline - Beige

Se produktet her

Hvad er en massagestol?

En massagestol minder meget om en lænestol, som man sidder behageligt i, men samtidig er der indbygget en række funktioner i massagestolen, som betyder, at man kan få ”æltet” sin krop. Man kan indstille massagestolen manuelt til netop det massageprogram, man gerne vil have, og man kan også styre den med en fjernbetjening. Hele konceptet bag massagestolen går ud på, at man skal sidde i stolen og blive masseret for at opnå afslapning og velvære. Døjer man med spændinger i kroppen eller smerter, så er en blid omgang massage en rigtig god måde at blive spændinger og smerter kvit på.

Hvilke funktioner har massagestolen?

En massagestol kan have mange forskellige funktioner. Jo mere avanceret en massagestol er, jo flere programmer har den. Det kan være ryg- eller skuldermassage, shiatsu-massage, thai stretch osv., og de forskellige massageteknikker giver en dyb og virkningsfuld massage, som virkelig får kroppen til at slappe af og restituere.

Hvad er de grundlæggende forskelle på en dyr og billig massagestol?

Blandt de dyreste mærker finder man IWAO og OGAWA, som er kendt for at være verdens bedste massagestole. Eksempelvis er OGAWA Master Drive 4D plus en højteknologisk avanceret massagestol, som udover en række kropsmassage-programmer også kan give lysterapi, varmeterapi, ben og knæ 3D massage samt akupunktur, og så indeholder massagestolen også en knogle og kropsscanner. En massagestol kan sagtens koste helt op til 100.000 kr for de mest avancerede modeller, men mange kan sagtens få dækket deres behov for massage med en billigere model til 5.000 – 7.000 kr. Forskellen på den dyre og den billige model er, at de dyre modeller har flere programmer og indeholder mange ekstra funktioner.

Hvilken type massagestol skal man vælge?

Man skal tage udgangspunkt i sine behov. Hvis man har behov for traditionel massage, er en billig massagestol hos XL møbler en glimrende løsning. Her kan man fx vælge en MASTER elektrisk massagestol, som har en tilbagelænsvinkel på 160 grader, og den har også en justerbar fodstøtte. Her sidder man utrolig komfortabelt, mens man får sin shiatsu-massage. Der er en timer indbygget, så man selv kan bestemme, om ryg-, nakke- og skuldermassagen skal vare i 10, 20 eller 30 minutter. Massagestolen kan desuden massere ben, hofter og fødder. En anden smart massagestol er DREAMLINE elektrisk massagestol med superskærm kontrolpanel, hvor man ligeledes sidder rigtig behageligt, mens man får shiatsu-massage. Denne type massagestol er enkel og funktionel og passer godt til dig, som gerne vil have din daglige massage efter arbejde, og hvor den giver en god og virkningsfuld massage, som man kan indstille med timeren til at vare 10, 20 eller 30 minutter.

Fordele ved en billig massagestol

Man behøver som sagt ikke at investere i den dyreste massagestol for at få en god og afslappende massage. Man kan sagtens vælge en billig massagestol, som indeholder netop de funktioner man har brug for og dermed opnå det ønskede resultat og velvære. Det er individuelt fra person til person, hvilken type massage man foretrækker. Det kan være blid massage, hvis man er øm i kroppen, eller det kan være en kraftigere massage, som tager mere fat og ælter kroppen godt igennem.

Man kan sagtens gøre et godt køb og få meget værdi for pengene, når man køber en billig massagestol, for en billig massagestol indeholder de basale funktioner med programmer, der masserer ryg, skulder, nakke og ben, og det er, hvad de fleste har behov for. Alle ekstrafunktionerne, som man kan få ved at købe en dyr massagestol, er selvfølgelig udmærket at have, men hvis ikke man har brug for lysterapi, varmeterapi eller akupunktur i hverdagen, så er det umiddelbart mere fordelagtigt at købe en billigere model, som matcher ens behov.

Billig massagestol er en god investering

Selv om en massagestol koster nogle penge nu og her, så sparer man besøget hos massøren. Dermed sparer man også penge på længere sigt. Man slipper desuden for at skulle bestille tid hos en massør og møde op på et bestemt tidspunkt. Når man har sin egen massagestol, bestemmer man selv, hvornår man ønsker at blive masseret, og hvor lang tid det skal vare. Man kan lukke øjnene og slappe af, eller man kan lytte til musik eller se sine yndlingsprogrammer i tv, imens man bliver masseret. Det hele foregår i ens eget hjem, og hvis man fx har svært ved at geare ned og falde i søvn om aftenen, så er en omgang massage en rigtig god måde at falde ned på og blive klar til at sove.

Med en billig massagestol investerer man også i sit helbred. Uanset om man har et stillesiddende job eller et fysisk krævende job, så slider det på kroppen, og man kan få alle mulige skavanker, hvis ikke man sørger for at passe godt på sin krop. Med en massagestol i hjemmet har man altid adgang til at give sin krop den afspænding og velvære, som den har brug for, så man kan samle kræfter og få ny energi.

En billig massagestol kan bl.a. købes online hos XL Møbler, som har et bredt udvalg, og man får den leveret lige til døren. Den er nem at samle, og når først den står i ens hjem, så er det en rigtig god investering, som man kan få glæde af i mange år fremover.