Masterfit Crosstrainer | Se hvorfor det er den bedste træningsform

18. apr 2022 | Crosstrainer, Masterfit, Træningsudstyr

Masterfit crosstrainer

Kom godt i gang med hjemmetræningen med en Masterfit crosstrainer.

Få en effektiv og god træning med en crosstrainer fra Masterfit. Du kan vælge mellem en række forskellige crosstrainere, der bidrager til en god og effektiv træning. Det kan både være til hjemmebrug, hvor du ønsker at lave dit eget motionscenter, eller det kan være på arbejdspladsen, hvis du er virksomhedsejer, der ønsker at give dine ansatte de bedste vilkår for at træne enten i pausen eller efter en endt arbejdsdag.

TILBUD

Masterfit TP900 Crosstrainer

Masterfit TP900 crosstraineren passer til dig der har klare mål med træningen og høje krav til komforten under træningspasset. Her får du en stabil crosstrainer med magnetisk modstand og en skridtlængde på hele 55 cm. Den lange skridtlængde minder om den
TILBUD

Masterfit TP500 Crosstrainer

Masterfit TP500 er en solid og driftsikker maskine, hvor du får meget for pengene. Den har en skridtlængde på hele 40 cm, hvilket er sjældent i denne prisklasse. Solid rammekonstruktion og lange håndtag, der giver gode grebsmuligeder. Indbyggede transpor

Med en Masterfit crosstrainer forbrænder du hurtigt kalorier

En masterfit crosstrainer er et yderst smart redskab, når man ønsker at komme i god form. Du får hurtigt pulsen op og forbrænder en masse kalorier, så du hurtigt kan smide de ekstra kilo, der sidder på sidebenene. De fleste masterfit crosstrainere er desuden udstyret med en kalorietæller, så du nemt kan følge med i, hvor meget du forbrænder, mens du træner. Det giver dig det komplette overblik over din træning, så du er sikker på, at du forbrænder så meget, du vil.

En Masterfit crosstrainer er skånsom for kroppen

En masterfit  crosstrainer er en træningsmaskine, der er yderst skånsom over for kroppen. Så undgår du at få skader, der gør, at du ikke kan træne. Du kan træne på maskinen i timevis uden at overbelaste kroppen, men samtidig opnå en effektiv og resultatorienteret træning. Der er alt for mange, der kommer til at træne intensivt i en kort periode, hvor de skader kroppen, så de må sætte en pause på træningen. Det behøves du ikke at være nervøs for, hvis du træner på en masterfit crosstrainer. Den tager nemlig hensyn til kroppens bevægelse og følsomme punkter, så du er sikker på at træne effektivt og sikkert. Du kan desuden indstille crosstraineren i forskellige niveauer, så den er fuldkomment tilpasset den træning, du ønsker.

En Masterfit crosstrainer til alle erfaringsniveauer

Du behøver ikke at være en professionel for at håndtere en træning på en masterfit crosstrainer. Alle – uanset erfaring og viden – kan bruge en masterfit crosstrainer til at træne på. Crosstrainerne fra Masterfit kan desuden alle indstilles til forskellige niveauer, så du kan træne lige så hårdt eller blidt, som du ønsker. Det sikrer dig, at du kan træne på et niveau, der er fuldkommet tilpasset dit behov.

Træn effektivt i dit eget hjem

Spar dig selv for transporten til fitness og træn trygt i rammerne af dit eget hjem. Det kan være, du er en af dem, der ikke lige er til holdsport eller som synes, det kan være svært at tage sig sammen til at tage ned og træne, hvis man først skal pakke tasken og tage af sted – så kan du med garanti få gavn af at have en masterfit crosstrainer i eget hjem! Her kan du med fordel placere crosstraineren foran TV’et, så du kan følge med i din yndlingsserie på Netflix eller blive orienteret om verdens nyheder. Du kan også vælge at skrue helt op for din yndlingsmusik som en god motivation for træningen. Det er helt op til dig selv, hvordan du vælger at træne, hvis du får en masterfit crosstrainer i hjemmet.

Andre Masterfit fitnessmaskiner

Masterfit har lavet en række forskellige fitnessmaskiner. Udover Masterfit crosstrainere findes der også Masterfit Motionscykler og Masterfit romaskiner.

SE OGSÅ